Consilierii locali din Medgidia au aprobat proiectul privind impozitele şi taxele locale

1045
Consilierii locali din Medgidia au aprobat proiectul privind impozitele şi taxele locale - medgidia-1608662051.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanţii Consiliului Local Medgidia s-au întâlnit, luni seara, în ultima ședintă a anului în curs, la eveniment fiind prezenţi 19 aleşi locali. Pe ordinea de zi s-au aflat 11 proiecte de hotărâre, toate primind votul consilierilor locali.



Primul proiect admis a vizat stabilirea zonelor de impozitare în municipiul Medgidia. Prin votarea următorului punct al ordinii de zi au fost stabilite impozitele și taxele locale, precum și taxele speciale pentru anul 2021.


În continuarea ședinței, consilierii au votat proiectul privind inițierea procedurii de vânzare în condițiile art. 364 din OUG nr. 57/2019 a imobilului teren proprietate privată a municipiului Medgidia având număr cadastral nr.102856. Următoarele puncte admise pe ordinea de zi au făcut referire la aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a Consiliului Local al Municipiului Medgidia și cel privind aprobarea condițiilor generale specifice de participare la concurs și a procedurii de desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției de director al Clubului Sportiv Medgidia.


Totodată, consilierii locali au votat proiectul privind aprobarea completării inventarului domeniului privat al Municipiului Medgidia. De asemenea, în cadrul ședinței a fost supus votului proiectul privind actualizarea devizului general și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție „Creșterea eficienței energetice a Spitalului Municipal Medgidia”.


Pe ordinea de zi s-a regăsit și proiectul privind atribuirea în folosință gratuită către OCPI Constanța, a unei părți din imobilul situat în localitatea Medgidia, str. Republicii, nr. 56, județ Constanța.


Alte proiecte admise vizează rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia și al Municipiului Medgidia pentru anul 2020. Ultimul punct care a trecut de votul consilierilor a fost cel privitor la aprobarea documentației de primă înscriere a unor imobile în sistemul integrat de cadastru și carte funciară și includerea în domeniul public al Municipiului Medgidia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4486 secunde