Consilierii locali din Mangalia se reunesc în ședință ordinară

158

Articole de la același autor

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a convocat consilierii locali la o ședință ordinară care va avea loc, astăzi, 21 octombrie, ora 17.30, în sala de ședințe a Consiliului Local din cadrul Primăriei. Pe ordinea de zi sunt înscrise mai multe proiecte de hotărâre de interes pentru administrația publică locală. Unul dintre aceste proiecte se referă la acordarea titlului de cetățean de onoare veteranilor de război din municipiul Mangalia. 

Alte proiecte supuse aprobării vizează încheierea unui protocol de colaborare între Serviciul Public de Asistență Socială și Grădinița nr.7 în vederea amenajării unei clase de curs pentru preșcolari. Pe ordinea de zi a ședinței CL Mangalia se află și proiectul de hotărâre privind unele măsuri de ridicare a autovehiculelor de pe domeniul public și privat al municipiului Mangalia.

Un alt proiect de hotărâre se referă la aprobarea înființării Consiliului Consultativ Cetățenesc, precum și la acordarea unor ajutoare de urgență copiilor care frecventează cursurile Grădiniței din Neptun și celor care sunt elevi ai Școlilor nr. 1, respectiv nr. 4 și care provin din familii nevoiașe. În cadrul aceleiași ședințe va fi dezbătut proiectul care se referă la realizarea unor platforme subterane de precolectare/colectare a deșeurilor municipale, dar și proiectul privind aprobarea rectificării de venituri și cheltuieli al CLM pentru anul financiar 2013. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2739 secunde