Consilierii locali din Mangalia, convocați în ședință ordinară

136
Consilierii locali din Mangalia, convocați în ședință ordinară - consilieriidinmangalia-1393442668.jpg

Articole de la același autor

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a convocat consilierii locali la o ședință ordinară, mâine, 28 februarie, ora 17.00. Pe ordinea de zi, sunt înscrise mai multe proiecte de hotărâre cu caracter administrativ și social. 
Unul dintre proiectele supuse adoptării vizează aprobarea Regulamentului privind regimul finanțărilor nerambursabile acordate din fonduri publice pentru activități non-profit de interes local, altele decât cele sportive. Alt proiect se referă la aprobarea Regulamentului privind finanțarea nerambursabilă de la bugetul local al municipiului Mangalia a proiectelor structurilor sportive, acordate în baza Legii 350/2005, pentru anul 2014. 
În aceeași ședință, se va dezbate proiectul referitor la aprobarea schemei de ajutor de minimis pentru acordarea de facilități fiscale agenților economici, în vederea creări de noi locuri de muncă și susținerii dezvoltării economice durabile în Mangalia. De asemenea, pe ordinea de zi este înscris proiectul de hotărâre care vizează interzicerea expunerii spre vânzare a vehiculelor, precum și interzicerea parcării
și/sau staționării vehiculelor utilizate în scopul desfășurării unor activități comerciale pe domeniul public/privat al municipiului Mangalia. 
Totodată, consilierii locali vor mai dezbate proiectul privind stabilirea tarifului lunar pentru terenurile ocupate de garaje, proiectul referitor la aprobarea cotei de dezvoltare a sistemului de alimentare cu energie termică în sistem centralizat, precum și proiectul care vizează reglementarea modului de acordare a subvențiilor de la bugetul local pentru serviciul de transport public local. 
Alte proiecte care vor fi supuse adoptării se referă la modificarea prevederilor HCL nr. 25/2012 privind limita cuantumului pensiei pentru acordarea ajutoarelor de urgență constând în alimente și proiectul privind participarea municipiului Mangalia la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României, care va avea loc, în perioada 13-16 martie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Februarie 2014
Stire din Eveniment : Șofer din Mangalia, prins băut la volan
Pagina a fost generata in 0.3984 secunde