Consilierii locali din Mangalia, convocați în ședință de primarul Cristian Radu

119

Articole de la același autor

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a convocat consilierii locali la o ședință ordinară care va avea loc, astăzi, 2 iulie, ora 17.00, în sala de ședințe a Consiliului Local din cadrul Primăriei. 

Pe ordinea de zi, sunt înscrise mai multe proiecte de hotărâre de interes pentru administrația publică locală. Unul dintre aceste proiecte se referă la modificarea și completarea Regulamentului de gestionare a populației canine din municipiul Mangalia. Alte proiecte de hotărâre supuse spre aprobare vizează modifica-rea și completarea Regulamentului de Organizare și Funcționare a Serviciului Public de Asis-tență Socială, dar și un Regu-lament de Organizare și Funcțio-nare a Serviciului Public ADPP.

În aceeași ședință ordinară de astăzi, consilierii locali vor dezbate un alt proiect privind completarea H.C.L. nr. 68/26.10.2012, care se referă la acordarea unor ajutoare de urgență-tichete sociale. De asemenea, pe ordinea de zi a convocatorului de ședință figurează un alt proiect de hotărâre privind stabilirea unor măsuri de blocare a autove-hiculelor staționate sau parcate neregulamentar pe drumurile publice sau pe terenurile aparținând domeniului public sau privat al municipiului Mangalia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6506 secunde