Consilierii locali din Constanța vor dezbate 24 de proiecte

275
Consiliului Local Constanța se va întruni, mâine, în ședință ordinară, începând cu ora 12.00, la hotel "Malibu" din stațiunea Mamaia, pentru a dezbate cele 24 de proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi.
Printre punctele care vor fi supuse analizei de către consilierii municipali se află proiectul de ho-tărâre privind rectificarea bugetului Constanței pe 2012.
Totodată, vor fi luate în discuție mai multe proiecte referitoare la aprobarea de planuri urbanistice zonale. Un alt proiect care va fi votat de consilierii locali se referă la aprobarea obiectivului de investiții "Promenadă Turistică Mamaia", respectiv a cheltuielilor legate de proiect, în vederea finanțării acestuia în cadrul Programului Operațional Regional 2007-2013. Un alt proiect care se află pe ordinea de zi este cel referitor la trecerea unor imobile din domeniul public în domeniul privat al municipiului Constanța.
Pe convocatorul ședinței se mai regăsește și proiectul referitor la aprobarea studiului de oportunitate, a modalității de gestiune și a caietului de sarcini al serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat din municipiul Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1947 secunde