Consilierii judeţeni se vor reuni în şedinţă ordinară. Ce proiecte sunt supuse votului

315
Consilierii judeţeni se vor reuni în şedinţă ordinară. Ce proiecte sunt supuse votului - fondcjcproiecte-1618585401.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, i-a convocat pe aleşii judeţeni în şedinţă ordinară pentru data de 21 aprilie, cu începere de la ora 13.00. Şedinţa se va desfăşura în sistem video-conferinţă din cauza pandemiei de coronavirus. Pe ordinea de zi se află 43 de proiecte, toate urmând să fie analizate şi votate în cadrul şedinţei.

Foarte multe dintre proiecte fac referire la aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli ale mai multor instituţii din judeţul Constanţa. Totodată, unul dintre proiecte face referire la desemnarea secretarului executiv şi a supleantului în cadrul Comisiei Judeţene în domeniul egalităţii de şanse între femei şi bărbaţi.

Astfel, Alina Ionela Enache este propusă pentru funcţia de secretar executiv al Comisiei Judeţene în domeniul egalităţii de şanse între femei şi bărbaţi, iar Mihaela Adela Cuţurea este propusă pentru funcţia de supleant al secretarului executiv al Comisiei Judeţene în domeniul egalităţii de şanse între femei şi bărbaţi.

Mai multe organigrame ale mai multor instituţii vor fi şi ele propuse spre vot în cadrul şedinţei ordinare. Aşadar, este vorba despre aprobarea organigramei şi a statului de funcţii de la Muzeul de Artă Constanţa şi aprobarea organigramei şi a statului de funcţii de la Complexul Muzeal de Ştiinte ale Naturii Constanţa.

Totodată se va mai discuta şi despre organigrama statului de funcţii de la Teatrul pentru Copii şi Tineret Constanţa „Căluţul de mare”, organigrama de la Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada”, dar şi despre modificarea organigramei pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa.

Un alt proiect important de pe ordinea de zi se referă la aprobarea solicitării trecerii imobilului „Palat administrativ” din domeniul public al Statului Român, în domeniul public al Judeţului Constanţa.

Proiectul va fi transmis mai departe următoarelor comisii: Comisia pentru Investiţii, Patrimoniu, Infrastructură şi Urbanism şi Comisia Juridică, Ordine Publică şi Situaţii de Urgenţă în vederea examinării, formulării de amendamente în scris, după caz, precum şi întocmirii avizului cu privire la adoptarea sau respingerea proiectului.

Palatul administrativ are un subsol, parter şi trei etaje. Suprafaţa construită este de 12,013 metri pătraţi, iar terenul pe care acesta este construit are o suprafaţă de 23.865 metri pătraţi.

Un alt proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi priveşte desemnarea reprezentantului asiguraţilor delegat de consiliul Judeţean Constanţa în Adunarea Reprezentanţilor Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

Georgeta Emilia Ţuţui este propusă pentru desemnarea în această funcţie.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4934 secunde