Consilierii județeni, convocați în ședință. Ce proiecte se află pe ordinea de zi

549
Consilierii județeni, convocați în ședință. Ce proiecte se află pe ordinea de zi - consilieriijudeteni-1551214410.jpg

Articole de la același autor

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, i-a convocat pe aleșii județeni, mâine, 28 februarie, de la ora 13.00, în sala "Remus Opreanu" a Palatului Administrativ, în cadrul ședinței ordinare a lunii februarie. 


Pe ordinea de zi, se află 18 proiecte de hotărâre. Drept urmare, aleșii vor aproba comisiile de organizare și desfășurare a evaluării anuale a managerilor de la instituțiile subordonate Consiliului Județean Constanța. Mai exact, este vorba despre evaluarea, pe anul 2018, a directorilor de la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Muzeul de Artă Constanța, Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de Mare", Biblioteca Județeană "I.N. Roman", Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada" și Teatrul de Stat Constanța. 


Tot pe ordinea de zi, se află și proiectul de hotărâre ce vizează aprobarea rezultatului final al concursului, proiectul de management câștigător și durata contractului de management la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. 
Un alt proiect ce urmează să fie aprobat de consilierii județeni face referire la preluarea unui bun imobil din domeniul public al comunei Chirnogeni în domeniul public al județului Constanța și aprobarea unui act adițional la contractul privind delegarea gestiunii serviciului de alimentare cu apă și de canalizare către SC RAJA SA. Totodată, aleșii urmează să aprobe preluarea unor bunuri imobile din domeniul public al comunei Nicolae Bălcescu în domeniul public al județului Constanța în vederea construirii a trei locuințe protejate și un centru de zi cu o capacitate de minim 30 de locuri. 


De asemenea, pe ordinea de zi se află și proiectul de hotărâre privind modificarea punctului 5 din anexa nr. 1 la HCJ nr.13/30.01.2019 privind aprobarea preluării unor bunuri imobile din domeniul public al comunei Chirnogeni în domeniul public al județului Constanța în vederea construirii a patru locuințe protejate și a unui centru de zi. 


Un alt proiect ce a trecut de comisii și urmează să fie votat în ședința ordinară face referire la încetarea aplicării prevederilor Hotărârii Consiliului Județean Constanța nr. 168/17.08.2016 privind constituirea Comisiei de analiză a solicitărilor unităților administrativ-teritoriale în vederea repartizării sumelor defalcate din unele surse de la bugetul de stat. 
Cum bugetul pe anul 2019 nu a fost încă votat, consilierii județeni vor aproba și două proiecte de hotărâre ce vizează rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2018 al Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei" Constanța și al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3012 secunde