Consilierii din Medgidia, reuniți în ședință. Ce proiecte au votat

349
Consilierii din Medgidia, reuniți în ședință. Ce proiecte au votat - sedintamedgidialunamai2020-1590774839.jpg

Articole de la același autor

Zilele trecute, la Primăria Municipiului Medgidia s-a desfășurat ședința ordinară a Consiliului Local Municipal. Pe ordinea de zi au fost înscrise 11 proiecte de hotărâre, toate fiind aprobate.

La primul punct s-a aprobat metodologia pentru atestarea persoanelor fizice în vederea dobândirii calității de administrator de condominii. Astfel, atestarea persoanelor fizice în vederea dobândirii calității de administrator de condominii se face de către primarul Municipiului Medgidia la propunerea compartimentului de specialitate, respectiv compartimentul relații cu asociațiile de proprietari. Atestatul este valabil patru ani de la data emiterii și poate fi reînnoit în aceleași condiții în care a fost emis.

De asemenea a fost aprobată rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Clubului Sportiv "Medgidia", pentru anul 2020, în vederea achiziționării unor lucrări de amenajare la baza sportivă.

În ședința ordinară a lunii mai a fost aprobat contul anual de execuție a bugetului propriu al municipiului Medgidia, precum și al bugetelor instituțiilor publice finanțate din venituri proprii și subvenții, precum și a situațiilor financiare inclusiv anexele la acestea, la 31.12.2019, respectiv contul de execuție al bugetului propriu al municipiului Medgidia și al instituțiilor finanțate din venituri proprii și subvenții, precum și a situațiilor financiare la 31.03.2020.

Consilierii locali au votat favorabil și proiectele privind aprobarea a două Planuri Urbanistice Zonale. Un alt proiect de hotărâre s-a referit la punerea la dispoziție, cu titlu gratuit, comunei Mircea-Vodă din județul Constanța a unor suprafețe de teren aparținând municipiului Medgidia pentru realizarea obiectivului de investiții "Ȋnființarea distribuției de gaze naturale ȋn comuna Mircea-Vodă, Județul Constanța". Cele trei suprafețe vor fi puse la dispoziție pe toată durata investiției.

Ultimul proiect pe ordinea de zi a vizat încheierea unui contract de asistare, consiliere și reprezentare juridică, pentru apărarea intereselor municipiului Medgidia și ale autorității publice locale deliberative. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.334 secunde