Consilierii din Medgidia au aprobat proiectele privind unele investiții în municipiu

325
Consilierii din Medgidia au aprobat proiectele privind unele investiții în municipiu - medgidiasedintacl-1518191616.jpg
La Primăria Medgidia a avut loc, zilele trecute, ședința extraordinară, cu cinci proiecte de hotărâre pe ordinea de zi. Acestea au fost votate în unanimitate de către consilierii prezenți în sală.


La primul punct s-a votat aprobarea actualizării indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul "Creșterea eficienței energetice a Spitalului Municipal Medgidia, str. Ion Creangă, nr.18, lot.1, județul Constanța" ca urmare a modificărilor din evaluarea tehnică și financiară. Potrivit reprezentanților administrației publice locale, urmare a evaluării tehnice și financiare a cererii de finanțare, cod SMIS 115629, sunt necesare clarificări/completări în vederea continuării/definitivării procesului de evaluare.


La punctul următor s-a aprobat proiectul de hotărâre privind creșterea eficienței energetice a Spitalului Municipal Medgidia, str. Ion Creangă, nr.18, lot.1, județul Constanța, și a cheltuielilor aferente bugetului actualizat ca urmare a modificărilor din evaluarea tehnică și financiară. Valoarea totală a investiției cu TVA este de 16.978.187,84 lei.


Consilierii locali au mai aprobat și actualizarea devizului și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție ce vizează


construirea unei creșe în municipiul Medgidia și asigurarea finanțării de la bugetul local. Valoarea totală a proiectului este de 3.225.316,72 lei cu TVA, din care cofinanțarea de la bugetul local este de 243.238,41 lei. 


Ultimele două proiecte pe ordinea de zi au făcut referire la aprobarea documentației-faza D.A.L.I. a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul "Creșterea eficienței energetice a clădirilor publice din Municipiul Medgidia, Liceul Teoretic «Nicolae Bălcescu», corp școală și corp sală de sport" și asigurarea contribuției Consiliului Local Medgidia.


Valoarea totală a investiției este de 5.452.227, 44 lei din care, contribuția de la bugetul propriu este de 109.044,55 lei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1991 secunde