Consilierii din Mangalia au votat programul de evenimente pentru sezonul estival 2015

262
1
Consilierii din Mangalia au votat programul  de evenimente pentru sezonul estival 2015 - consilieriidinmangalia-1433173232.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Local Mangalia a votat, în cadrul ultimei ședințe extraordinare, proiectul de hotărâre privind programul de evenimente cultural artistice și sportive programate să se desfășoare în stațiunile din sudul litoralului, pe parcursul sezonului estival 2015. Printre acestea, se numără Liberty Parade, Europa FM Live, Zilele Orașului, Ziua Marinei, Campionatul Mondial de lupte pe plajă, No Stress Triathlon, precum și multe alte evenimente cultural-artistice și sportive.

Conform deciziei aleșilor locali, implicarea municipalității în organizarea unora dintre aceste evenimente se va face prin folosirea fondurilor obținute din taxa de promovare încasată de la agenții economici.

Un alt proiect aprobat de CL se referă la scutirea de la plata majorărilor de întârziere și a penalităților la plata taxelor și impozitelor de către persoanele fizice de pe raza municipiului Mangalia. Conform documentului, în perioada 1 iunie - 15 octombrie a acestui an, cel puțin 9.500 de cetățeni ai orașului vor beneficia de scutiri în valoare totală de aproximativ 2,4 milioane de lei. Pentru a putea beneficia de aceste scutiri, cetățenii orașului trebuie să depună o cerere la primărie către Serviciul Impozite și Taxe, până pe data de 15 octombrie 2015. Printre beneficiari, se numără și chiriașii blocurilor ANL, respectiv D01, D02 și D03, precum și cei din clădirile care aparțin Serviciului Social, de pe strada M.I. Dobrogeanu. Potrivit proiectului, vor fi aplicate scutiri pentru penalitățile și majorările aferente obligațiilor achitate până la data de 30 septembrie anul acesta, conform Codului Fiscal. 

Comentează știrea

Calin
2 iunie 2015
Oferta job

Succesul vine prin aplicarea puterii, iar puterea e obținută prin cooperarea cu alte persoane. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea "De la idee la bani". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5725 secunde