Consilierii din Constanța, convocați în ședință de edilul Făgădău

197
Consilierii din Constanța, convocați în ședință de edilul Făgădău - sedintaconsiliullocal18-1480343804.jpg

Articole de la același autor

Primarul Decebal Făgădău i-a convocat, mâine, pe consilierii locali din cadrul Municipiului Constanța în cadrul ședinței ordinare a lunii noiembrie. Întâlnirea va avea loc de la ora 12.00, în sala "Remus Opreanu" a Palatului Administrativ.


Pe ordinea de zi se află 24 de proiecte de hotărâre, dintre care două vizează acordarea titlurilor de cetățeni de onoare ai municipiului Constanța. Este vorba despre actrița Ileana Ploscaru și fostul pompier Marius Daniel Fripis, decedat, anul trecut, la datorie.


Totodată, aleșii locali vor mai vota proiecte ce vizează repartizarea și schimbul unor spații de locuit construite de ANL, în regim de închiriere dar și proiectul privind subvenționarea activității de administrare de către RAEDPP Constanța a grupurilor sanitare publice. De asemenea, pe ordinea de zi se mai află proiecte privind aprobarea planurilor urbanistice de detaliu pentru construirea unor locuințe cooective cu spații comerciale la parter. În altă ordine de idei, la inițiativa consilierului local George Andrei Popescu se propune modificarea și completarea Regulamentului de organizare și funcționare a Consiliului Local al Municipiului Constanța aprobat prin HCL nr.159/2002. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5995 secunde