Consilierii din Cernavodă urmează să aprobe, luni, lista de investiții locale pentru 2010

4376

Articole de la același autor

Consiliul Local Cernavodă se întrunește, luni, în ședința ordinară aferentă acestei luni. Potrivit unui comunicat de presă, pe ordinea de zi au fost înscrise 25 de proiecte de hotărâre.
Una dintre cele mai importante inițiative este aprobarea listei de investiții pe anul 2010. Astfel, administrația locală și-a propus să realizeze anul acesta rețeaua termică pe mai multe străzi din oraș și să amenajeze trama stradală din cartierul Cochirleni. Pentru același cartier, a fost prevăzut și un proiect de alimentare cu energie electrică de joasă tensiune, iluminat public și casnic. De asemenea, urmează să fie reabilitate punctele termice PT 1, PT12, PT13, PT10, PT19 și rețelele termice de distribuție, precum și rețelele de canalizare pentru mai multe străzi din oraș.
Un alt proiect de hotărâre ce va fi supus dezbaterii este aprobarea Regulamentului de atribuire/licitare a locurilor de parcare în parcările de reședință din oraș. La baza inițierii acestui proiect au stat cererile mai multor cetățeni privind încheierea unor contracte de închiriere pentru locuri de parcare și amenajarea în mai multe zone ale orașului a unor astfel de parcări, se arată în comunicatul de presă. Potrivit Regulamentului, în parcările de reședință se vor atribui locuri numai proprietarilor/ deținătorilor de autovehicule și care au apartamente în imobilele arondate acestor parcări, în urma unei licitații.
De asemenea, aleșii vor supune la vot și criteriile de repartizare a locuințelor realizate de către ANL, destinate tinerilor și familiilor de tineri în vârstă de până la 35 de ani.
În vederea fluidizării traficului, a fost inclus pe ordinea de zi un proiect ce stabilește circulația în sens unic pe străzile 9 Mai și Panait Cerna. Astfel, vor fi amplasate indicatoare rutiere pe străzile 9 Mai (între străzile Energiei și Cazărmii) și Panait Cerna (între străzile Cazărmii și Saint Sebastian).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 04 Decembrie 2009
Stire din Diverse : Cum să ajungi investitor imobiliar
Pagina a fost generata in 0.5234 secunde