Conservatorii au renunțat la pretenții

187
2
Conservatorii au renunțat la pretenții - conservatoriiaurenuntat-1392394705.jpg

Articole de la același autor

Șeful de campanie al PC, Codrin Scutaru, a precizat, vineri, că funcția de președinte al Senatului, ocupată de liderul liberalilor, Crin Antonescu, revenea, potrivit acordului politic încheiat între PSD, PNL și PC, formațiunii conduse de către Daniel Constantin "nu în anumite condiții", ci de drept prin angajamentul politic încheiat. 
Scutaru a subliniat faptul că președintele PC a făcut public respectivul document pentru o mai bună informare a cetățenilor, și nu fiindcă PC și-ar dori să revendice funcția de președinte al Senatului. 
"De trei ani milităm pentru menținerea unității în USL. Ne dorim un USL puternic. Am fost și suntem factorul de echilibru din USL. Domnul Crin Antonescu trebuie să țină cont de faptul că acel partid, pe care-n 2012 îl vedea de 10% și pe care acum îl vede de numai 1%, este partidul care a oferit PNL președinția Senatului și paritate în USL. Conform documentului USL prezentat de președintele PC, funcția de președinte al Senatului revenea Partidului Conservator nu în anumite condiții, așa cum susține Crin Antonescu. Îi revenea fără nicio altă condiționare. În ciuda acestui angajament politic, PC a acceptat să cedeze funcția către domnul Antonescu, pentru a proteja candidatura acestuia la funcția supremă în stat, în spiritul parteneriatului din USL", a afirmat liderul conservator. 
De asemenea, Codrin Scutaru a reamintit și faptul că PC a renunțat, în anul 2012, și la funcția de vicepremier. 


Comentează știrea

Bașpunar
15 februarie 2014
Nimeni nu e mai presus de lege.

Să nu fim ipocriți, gata cu minciuna! Art. 16 alin. (2) din Constituția României prevede: "Nimeni nu este mai presus de lege". Mircea Geoană a devenit eternul chiriaș la stat. Premierul Victor-Viorel Ponta i-a întins o mână de ajutor, ridicându-l la rang de "înalt reprezentant" al prim-ministrului. Chiar dacă Victor-Viorel Ponta se laudă că funcția e doar onorifică și nici măcar nu este remunerată, noul post îi permite lui Geoană să rămână liniștit, cu familia, în vila de 246 metri pătrați din centrul Capitalei. Mai mult, chiria, de peste 3.000 de euro, va fi decontată de stat (din banii contribuabililor). P.S.D. lui Victor-Viorel Ponta e tot mai intrigant direct sau indirect prin marioneta P.C. ( Daniel Constantin- zootehnist) și tot bagă bățul prin gardul P.N.L.! Cât ne mai prostiți, domnilor de la P.S.D. și P.C.? Of, eu cred că miza reală, pentru inginerul zootehnist Daniel Constantin, este să-i servească umil și obedient pe Dan Voiculescu și Victor-Viorel Ponta, pe bune! Să vă fie rușine!

Bojidar
15 februarie 2014
Tupeu securist.

Să nu fim ipocriți, gata cu minciuna! ALIANȚA PNL-PC a fost fondată in 10 ianuarie 2011. Principii și modalități de funcționare: 9.8. Cele două partide nu vor accepta sau iniția participarea separată în alte alianțe electorale; 9.9. În cazul în care unul dintre partidele membre ale Alianței va promova un membru al sau în funcția de Președinte al României alianța va inteprinde toate demersurile necesare pentru ca celălalt partid să obțină funcția de Președinte al Senatului; 9.10. Orice participare a celor două partide într-o altă alianță politică sau electorală nu va putea fi făcută decât prin participarea Alianței PNL-PC că entitate juridică după înscrierea acesteia la Tribunalul București; 9.11. Prezentul protocol este valabil până la data de 31 decembrie 2016 și poate fi prelungit cu încă cinci ani prin acordul părților; 9.12. Sancțiunile pentru încălcarea protocolului se asimilează celor pentru încălcarea statutelor celor două partide, decise de fiecare partid în parte, din proprie inițiativă sau la solicitarea celeilalte părți; 9.13. Prezentul protocol intră în vigoare pentru organizațiile și membrii celor două partide la data semnării, iar pentru terți la data rămânerii definitive și irevocabile a hotărârii Tribunalului București privind înscrierea în registrul partidelor politice. Traseiștii politici = prostituații politici. Să vă fie rușine!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4474 secunde