Congresul PSD, amânat. "Am o părere bună despre Marcel Ciolacu"

296
Congresul PSD, amânat.

Articole de la același autor

Partidul Social Democrat a anunțat că va fi amânat congresul ce urma să aibă loc sâmbătă, 29 februarie, o parte însemnată a delegaților fiind implicată în gestionarea pe plan local a măsurilor ce se impun pentru prevenirea răspândirii COVID-19.
"Având în vedere confirmarea primului caz de infectare cu COVID-19 pe teritoriul României, precum și faptul că o parte însemnată a delegaților la congresul PSD (președinți de consilii județene, primari, consilieri locali și județeni, precum și alți reprezentanți ai autorităților locale) sunt implicați în gestionarea pe plan local a măsurilor ce se impun pentru prevenirea răspândirii infectării cu COVID-19, conducerea interimară a PSD a decis amânarea Congresului planificat pentru sâmbătă", se precizează într-un comunicat al conducerii interimare a PSD.


Totuși, anumite voci susțin că amânarea a fost luată deoarece mai mulți primari nu ar fi de acord cu alegerea social-democratului Marcel Ciolacu în fruntea PSD.   


Referitor la aceste zvonuri, liderul Organizației Municipale Constanța a PSD, Decebal Făgădău, a declarat, că aceste informații sunt false, menționând că în PSD sunt tensiuni generate în urma dezbaterilor care au loc, ceea ce înseamnă progres.
"Ar fi ciudat să nu existe tensiuni, partidul nostru are nevoie de dezbatere, are nevoie de progres, are nevoie de o schimbare în ceea ce privește modul în care face politică și în care comunică. Personal am o părere bună despre domnul Marcel Ciolacu, pentru că este un om pe care îl cunosc și cu care am lucrat și pe vremea când a fost vicepremier. Și vă spun că era zi și noapte la guvern. Și are o disponibilitate de muncă fantastică. Ce să vă spun? Că îl plac primarii? Da, îl plac primarii, pentru că a spus că primarii de municipii și președinții de consilii județene vor face parte dintr-un CEx lărgit, că vocea noastră nu prea s-a auzit multă vreme", a spus Decebal Făgădău, într-o conferință de presă organizată la finalul unei ședințe a Consiliului Local Municipal, răspunzând la o întrebare în acest sens. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2021 secunde