Congres PSD. Viorica Dăncilă a ajuns numărul 2 în partid. Dragnea și-a impus preferații

701
6
Congres PSD. Viorica Dăncilă a ajuns numărul 2 în partid. Dragnea și-a impus preferații - fondcongrespsd-1520780380.jpg

Articole de la același autor

Președintele PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat mulțumit de noua conducere a partidului validată de Congresul extraordinar, arătând că noua echipă are o reprezentare echilibrată pe regiuni, în care paritatea de gen este respectată.

"Cred că a fost un congres care și-a atins principalele obiective. Vom începe un proces de modernizare a legilor privind funcționarea serviciilor secrete în România, cele 100 de obiective care vor fi începute în anul Centenar, unele care vor fi finalizate în anul Centenar. Partea a doua, care a reprezentat partea de alegeri: este o echipă nouă. Sunt mulțumit pentru că am atins cele două obiective pe care le-am expus colegilor mei și anume în conducerea partidului să fie o reprezentare echilibrată a întregii țări - câte doi vicepreședinți în fiecare regiune - și paritatea de gen, bărbați/femei, la care eu țin foarte mult", a declarat liderul PSD Liviu Dragnea, la finalul reuniunii.

În urma voturilor, la Congresul PSD de sâmbătă, premierul Viorica Dăncilă a devenit președinte executiv al partidului, fiind votată de 2.880 de delegați.

Pentru aceeași funcție, Ecaterina Andronescu a obținut 541 de voturi "pentru", "împotrivă fiind înregistrate 3.278 de voturi"’. Fostul ministru al Sănătății Nicolae Bănicioiu a obținut 292 "pentru" și 3.527 "împotrivă".

Marian Neacșu a obținut funcția de secretar general, cu 3.063 de voturi "pentru", "împotrivă" înregistrându-se 668 de voturi. Contracandidatul său, Codrin Ștefănescu, a obținut 668 de voturi "pentru" și 3.063 de voturi "împotrivă".

În cadrul Congresului extraordinar au fost validați și vicepreședinții pe regiuni de dezvoltare.

Astfel, Regiunea Nord-Est (Bacău, Botoșani, Vaslui, Iași, Neamț, Suceava) va fi reprezentată de Doina Fedorovici (PSD Botoșani) și Gabriel Vlase (PSD Bacău). De asemenea, Regiunea Sud-Est (Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Vrancea, Tulcea) îi are ca lideri pe Mirela Furtună (PSD Tulcea) și Marian Oprișan (PSD Vrancea).

De remarcat că, Organizația Județeană a PSD Constanța a fost prezentă la Congres, însă nu a înaintat nicio propunere pentru vreo funcție la nivelul central al partidului.

În ceea ce privește Regiunea Sud (Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova, Teleorman), aceasta va fi reprezentată de Carmen Dan - PSD Teleorman (pe locurile alocate femeilor) și Adrian Țuțuianu - PSD Dâmbovița. Totodată, Regiunea Sud-Vest (Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Vâlcea) îi va avea la conducere pe Lia Olguța Vasilescu (PSD Dolj) și Paul Stănescu (PSD Olt), în timp ce Regiunea Vest (Arad, Caraș Severin, Hunedoara, Timiș) va fi condusă de Natalia Intotero (PSD Hunedoara) și Mihai Fifor (PSD Arad). Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare, Sălaj) îi va avea ca lideri pe Doina Pană (PSD Bistrița-Năsăud) și Gabriel Zetea (PSD Maramureș), iar Regiunea Centru (Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu) pe Roxana Mînzatu (PSD Brașov) și Bogdan Trif (PSD Sibiu).

Regiunea București - Ilfov va fi condusă de Gabriela Firea (pe locurile alocate femeilor) și Robert Negoiță - PSD Sector 3 (pe locul alocat bărbaților).

La lucrări au fost prezenți peste 4.000 de delegați. Ecaterina Andronescu și Nicolae Bănicioiu s-au retras din cursa pentru funcția de președinte executiv, însă numele lor au rămas în continuare pe buletinele de vot. De asemenea, Daniel Florea și-a retras candidatura depusă pentru funcția de vicepreședinte pentru Regiunea București-Ilfov. Mai multe voci din PSD au criticat faptul că unii dintre candidați nu au fost lăsați să aibă discursuri, pe motiv că Liviu Dragnea deja își impusese preferații cu care dorește să lucreze în formațiunea politică. 

Comentează știrea

Zoro
12 martie 2018
Psd ciuma rosie

Proasta si infractorul conduc poporul spre dezastru

Liviu Chilian
12 martie 2018
Drakknea, mai mult decat Covnul-Sadic Drumpf, e caz ultrapatologic!

O muiere tampitopoleana din merdia satanizate, a guitzat, cred ca ieri, ca: "Emanciparea a insemnat de fapt PIERZANIA, citeste DECADENTA ABISALA, a femeoidei Rromarlane". Storia neverosimilă, sadica, de neiertat etc a FORNIKKTZIEI satanice dintre Drakknea si copila-psihopata Alexandracula Tanase, confirma maxima grohaita de catre merdialqaedana! Cum de s'a ajuns aici? In numai 28 de ani! O generatie! De unde aceasta DECADENȚA? Evident, Alexandracula Tănase nu este nici macar un gnom! Ci un mutant grotesc fara creier! Fara nicio judecata! E posibil ca bunica lui Drakknea sa fie inca in viata! Cum a trait bunica acestui MUTANT Rromarlan, ce morala a avut, ce traditie! Si ce "morala" are nepotul ei, Kumanul Vechi! E posibil ca nebunul sa se...mărite legal cu decerebrata ce ar putea sa'i fie nepoata! Si e posibil sa se si...cunune la popa. Dupa modelul Katzaonului rabiat Sathanasiadis. Sa sperăm, totusi, ca Dumnezeu nu va tolera o asa RUSINE pt Biserica Nationala!!, si le va da popilor...mintea cea de pe urma! Fornicatia e un păcat satanic! Pana si cazul Bashitler-Ciocanitoarea Woodry pare "decent" in comparatie cu fornikktzia Drakknea-Alexandracula Tănase! Gurile bune spun ca Rromarlanii gen Drakknea si Sathanasiadis ii maimutaresc pe psihopatii Trump si Macron; doi obsedati sexual ajunsi Fuhreri in Amerikk si Frantzigania. Blestematii!!

MIHAI
12 martie 2018
DRAGNEA,ROMANIA,STIMA NOASTRA SI MANDRIA

Sa schitam cateva ganduri folosind textul articolului care, asa dupa cum stim si se vede, se vrea obiectiv si neutru, limitandu-se doar la a insira evenimentele. si lasand cititori sa creada ce vor, dovada ca presa locala are un rol activ in needucarea cititorilor. Dragnea e multumit de alegerea bisexuala a celor care vor avea misiunea sa duca Romania din succes in succes pana la dezastrul total. Sprijinul si dragostea celor alesi, in special al membrelor care reprezinta sexul frumos, este dovedit si prin faptul ca amanta lui Dragnea a fost plasata intre alte doua gratii, Viorica si Firea, Acestea sunt fericite ca li s-a oferit pe langa functiile avute deja si calitatea de matroane protectoare de tineret. Cand la inceputul frazei am citit cuvantul modernizare, eram gata sa credem ca se va referi la modernizarea economiei,si a celorlalte domeniu dar nici vorba de asa ceva, Deducem din declaratia fericitului patron al Romaniei ca masurile luate pana acum impotriva justitiei au fost floare la ureche surda, si ca deabia de acum incolo va incepe procesul de "modernizare" a legilor , care in final vor fi aduse la esenta esentelor, legile fiind sintetizate printr-o lege suprema ce va avea textul: tot ce este interzis va fi permis, si tot ce e permis pentru dulai este interzis pentru catei, schimbare care va demonstra urbi et orbi ca democratia a invins definitiv poporul roman. Ca orice mare si grea batalie, au existat si victime colaterale, care oricum n-au facut nimic bun nici pentru partid nici pentru societate ca de ex. Ecaterina Andronescu, Codrin Stefanescu, si cel care-i apara cu mitraliera. Sa ne bucuram si sa fim convinsi ca in acest ritm, PSD va reusi sa elimine deseurile pana la sfarsitul mileniului. Am lasat la urma chestia cu cele o suta de obiective care ne amintesc de cele 100 de zile ale lui Napoleon, terminate dezastruos pentru regimul lui Napoleon, asa dupa cum se vor termina si zilele noastre sub conducerea inteleapta a lui Dragnea, Napoleonul nostru oltenesc. Cat despre delegatii Constantei in frunte cu tov. Gudurau, doar gandul ca despre morti, numai de bine.

Congres oltenesc,
12 martie 2018
Blestemul lui Ceausescu

Nici nu aparuse Oltcitul pe strada,la inceputul anilor '80, ca circulau deja bancuri cu prima masina olteneasca.Se spunea ca masina olteneasca are toate scaunele in fata ca sa stea toti oltenii in fata.Apoi ,masina olteneasca are volanul pe mijloc ca sa conduca toti oltenii.Toti oltenii tin mana pe volan.Uite ca viata bate bancul dupa ce a batut filmul.Este incredibil.Acum, toti pesedeii sunt sefi.Acest partid este imaginea in oglinda si la o scara mai mica a ceea ce va avea sa ajunga Romania daca PSD va ramane mai departe la guvernare.Cateva cuvinte depre imaginea unei Romanii viitoare pesediste:nepotism,cleptocratie,minciuna,neostalinism,oligarhie,burghezie rosie,saracie inflatie,migratie.In anul 1989 ne-am bucurat ca am scapat de Ceausescu.Ne-am bucurat degeaba.Ca in basmele cu zmei,romanii l-au scurtat pe Ceausescu cu un cap.Dar balaurului ceausist i-au crescut alte capete.In locul lui Ceausescu au aparut milioane de ceausei mai rai ,mai flamanzi mai aroganti.Toti suntem ceausei.Toti vrem sa ajungem un Ceausescu.Spiritul lui Ceausescu este in fiecare dintre noi.Ati observat ca Dragnea a fost reales prin aplauze prelungite.Asta este blestemul lui Ceausescu.Ceausescu nu a murit.Stafia lui ne-a chinuit in fiecare zi si probabil ca ne va chinui pana la sfarsitul veacurilor sau pana cand blestemul va fi dezlegat.Eu v-am spus sa va agatati usturoi la tocul usilor.Ati crezut ca glumesc.

@MIHAI
12 martie 2018
Apropo de tov. Gudurau,

"Gudurăi au fost,gudurăi sunt încă/Și-or fi în neamul românesc!/.. Românii orișiunde cresc" Poetul nu greseste.Sa-l amintim pe tov.liberal-sef Dragomir care a fost gudurau la curtea lui Mazare.Sa nu mai vorbim de motanul Felix Stroe,guduraul lui Dragnea.Vad ca motanul Felix toarce linistit in bratele stapanului dupa ce a primit un dos de palma pentru ca a indraznit sa faca pipi pe perna lui Dragnea.Trebuie mentionat,daca nu ati bagat de seama,cum colective de "oameni ai muncii" i-au cerut lui Dragnea ca Viorica Dancila sa fie "aleasa" presedinte executiv al partidului.Si toate astea inaintea congresului.De ce aveti nevoie de alte dovezi ca neocomunistii au ajuns la putere ?

Liviu Chilian
12 martie 2018
Blitzkrieg-ul sorosatanismului

D'le, trebuie sa recunoastem. Naziștii au fost cum au fost. Au fost suboameni. Porfirici, sanguinari, violenti, diabolici, demonici, necruțători etc. Dar, au avut o decență ce lipseste cu desăvârșire sorosatanistilor, suboamenii abisali, neonazistii ce terorizează zoomenirea contemporană - naziștii NU AU FORTAT muierea sa li se ralieze, sa'si murdareasca mâinile cu sângele zecilor de milioane de victime date de resbelul naziștilor impotriva Crestinului si Mozaikklui! Naziștii au respectat rolul, menirea muierii in societate. Priviti si intelegeti ce au facut sorosatanistii din muierea secolului XXI; cum este folosita in resbelul generalizat, antimoral, antitraditie, antiviata, antiomulderand etc al Satanei impotriva Crestinului! Cel mai dureros pt un Crestin, e tragedia ca sorosatanistii mozaici folosesc muierea si pe post de soldat, mercenara cu sânge rece, ucigașă...legală, asa cum numai Vikingii au procedat; rol pe care naziștii l'au respins. --- Găsiți pe Stiripezuze. Uimitor! Kkbriela FieRea, pigmeea narcisista, cea mai smintita sorosatanista din Tampitopole, a facut, azi, apologia decerebratei Alexandracula Tănase, minora dementă ce lupta pt supremație in haremul politicastru al...suleimanmaknificului Drakknea, neodeskalecatorul din Valahia. FieRea vede in oligofrena narcomaniaka, o prima-gnoma...apoteotikk! In "mintea" ei, sorosatanista FieRea o vede pe Alexandracula cu piroprostria pe kap, alaturi de Kkmanul Neodeskalecator, in fata...popa(narului) de Husi. Stiti care! Banditul episkop ce va ramane in isteria anticrestina a kkpIUDAlismului postdecembrist. --- Ce nu stiu FieRea si politicastrele FOLOSITE de schizofrenicul Drakknea. Dumnezeu e răbdător. Dar nu la nesfârșit! Curand, decerebratii Drakknea si Alexandracula Tănase il vor vedea pe Al de Sus! Ce'i va...mirui. Adica, le va da la kap. Amin!

Pagina a fost generata in 1.0668 secunde