"Conducerea PSD este singura care își va decide viitorul"

124

Articole de la același autor

Candidatul PSD-UNPR-PC la prezidențiale, Victor Ponta, și echipa acestuia nu au știut, din păcate, să stimuleze un vot pozitiv, a afirmat fostul premier Adrian Năstase.

Potrivit acestuia, "în mod evident", la alegerile prezidențiale a fost vorba despre "două Românii'', fiind vorba despre "un vot anti-Ponta".

"Și eu cred că în actualele alegeri, din păcate, Victor Ponta și echipa lui nu au știut să stimuleze un vot pozitiv. A fost un vot anti-Ponta care era de fapt un vot antisistem, care i-a adunat și pe cei care nu voiau gaze de șist, și pe cei care nu voiau Roșia Montană. Deci, un vot foarte ciudat, aglutinat, un vot care până la urmă a dus la scoaterea din casă a celor nehotărâți printr-un efect de contaminare emoțională", a declarat Adrian Năstase. 


În opinia acestuia, conducerea PSD este singura care își va decide viitorul. "Victoria are foarte mulți părinți, în timp ce înfrângerea este orfană. Va continua în formula pe care o vor decide colegii din partid la congresul viitor", a adăugat Adrian Năstase. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 24 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Ponta a revenit la București
Luni, 24 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : PSD: Ioan Adam, suspendat din partid
Vineri, 21 Noiembrie 2014
Stire din Economie : Bugetul pătimirii naționale
Pagina a fost generata in 0.5611 secunde