Conducerea PNȚCD s-a întrunit la Constanța: "Reprezentăm o alternativă la întreaga clasă politică"

621
Conducerea PNȚCD s-a întrunit la Constanța:
Liderii PNȚCD s-au întrunit sâmbătă, la Constanța, în cadrul Reuniunii Regionale a organizațiilor formațiunii creștin-democrate din județul Constanța. Președintele Aurelian Pavelescu a reafirmat, cu acest prilej,  dorința ca partidul pe care îl conduce să redevină un partid al tuturor românilor. "Noi, PNȚCD, reprezentăm o alternativă la întreaga clasă politică. Noi nu suntem un partid de conjunctură. Noi nu suntem un partid de proiecte personale. Toate partidele din România, mai puțin PNȚCD, sunt partide de proiecte personale, ale unor persoane sau grupuri de interese, care se folosesc de partide politice, pentru a confisca puterea politică, instituțiile statului și a avea acces la banul public și la putere, în mod nelimitat. PNȚCD, partid istoric, partid care a dat jertfa de sânge în închisorile comuniste trebuie să se reclădească ca partid de noua generație, care să-și asume responsabilități pentru generația lor și pentru țară", a declarat Aurelian Pavelescu.
La rândul său, președintele Organizației Județene Constanța, Maria Stavrositu, a vorbit despre importanța rolului pe care PNȚCD îl va avea în viitor.
"Nivelul de astăzi al majorității clasei politice ne obligă, ca entitate politică parte a istoriei României, să excludem derogările de la calitate, ne obligă să oferim oamenilor cu adevărat competenți o structură politică de unde să se exprime liber și să acționeze în interesul acestei țări față de care avem o mare datorie", a precizat Stavrositu.
De asemenea, prezentă la eveniment, deputatul Diana Tușa și-a exprimat dezamăgirea față de minciuna și dezinteresul actualei clase politice: "Consider că PNȚCD are puterea de a pune capăt generațiilor de sacrificiu. Voi lupta pentru un viitor liber al copiilor noștri. Eu vreau ca fiii noștri să crească într-o țară liberă, într-o țară corectă, într-o țară în care să le permită dezvoltarea personală".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6596 secunde