Concursuri și voie bună la zilele recoltei în Năvodari

548
Concursuri și voie bună  la zilele recoltei în Năvodari - zilelerecolteinavodari-1319376941.jpg
Week-end încărcat la Năvodari unde, de vineri până duminică, s-au desfășurat "Zilele Recoltei". Prima zi a evenimentului a debutat "sărăcăcios", spune consilierul local, Moruzi Vasile. Vremea deloc prielnică a produs mici pagube în buzunarele producătorilor, veniți chiar și din afara județului Constanța. Oamenii nu au dat năvală la cumpărături, așa cum era de așteptat.

În cea de-a doua zi, lucrurile au început să meargă mai bine, atât pentru buzunarele producătorilor, cât și pentru divertismentul oamenilor prezenți.

Tradiția anuală a concursurilor cu premii a debutat cu succes și de data aceasta. Au avut loc trei probe: proba "sacul de cartofi", în care concurenții au trebuit să alerge cu un sac de cartofi în spate în jur de 50 de metri; proba "cel mai bun băutor de vin" unde, spre deliciul pofticioșilor, ca să poți câștiga, a trebuit să consumi cât mai mult vin, și nu în ultimul rând, proba "sfoara", unde participanții au format două echipe, a câte opt persoane, și au tras de sfoară pentru a-și demonstra puterea.

Premierea a avut loc în ultima zi a evenimentului, iar concurenții câștigători au primit vin, cartofi și alte legume.

Zilele recoltei au fost încheiate în jurul orei 17, cu un festin de fasole și ciolan, precum și vin fiert pentru cumpărătorii înfrigurați.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3944 secunde