Comisia parlamentară pentru modificarea Legii electorale va finaliza raportul până pe 30 aprilie

230
Comisia parlamentară pentru modificarea Legii electorale va finaliza raportul până pe 30 aprilie - comisieparlamentara-1333456340.jpg
Comisia parlamentară pentru modificarea Legii electorale va finaliza raportul până pe 30 aprilie, a anunțat astăzi, la finalul primei ședințe, președintele comisiei, deputatul PDL Sulfina Barbu.

Următoarea ședință va fi miercuri, 11 aprilie, la ora 10.00, fiind invitați reprezentanții Guvernului și reprezentanții Autorității Electorale Permanente (AEP).

În prima reuniune, membrii comisiei au stabilit regulamentul de funcționare, urmând ca până săptămâna viitoare să fie trimise amendamente.

"Am stabilit că fiecare reprezentant din comisie să vină cu puncte de vedere pe cele 12 propuneri de acte normative de modificare a Legii 35, se analizează de către fiecare partid parlamentar, inclusiv de reprezentantul minorităților, iar săptămâna viitoare, pe marginea observațiilor partidelor, stabilim principiile pe care vom merge în continuare. Am mai discutat dacă mergem cu modificarea Legii 35, dacă mai discutăm pragul electoral, dacă discutăm reprezentarea minorităților, deci sunt lucruri se principiu pe care le vom stabili săptămâna viitoare", a precizat Sulfina Barbu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4978 secunde