Colegiul Director al PDL s-a reunit duminică pentru a lua pulsul filialelor față de Mișcarea Populară

461
Colegiul Director al PDL s-a reunit duminică pentru a lua pulsul filialelor față de Mișcarea Populară - nouasiglapdl-1331476248.jpg
Reprezentanții PDL s-au reunit, duminică după-amiază, la ora 16.00, în Colegiul Director, pentru ca fiecare organizație a partidului să informeze conducerea PDL cum merge în alegerile locale, adică dacă va prefera sigla partidului sau o mișcare populară la nivelul județului, a declarat Cezar Preda, potrivit Evenimentului Zilei.
De altfel, în toată țara, au avut loc ședințe ale Birourilor Permanente ale organizațiilor PDL, în care au decis cum vor merge în alegerile locale.
"Astăzi (n.r. duminică) am avut Birouri Permanente în toată țara, iar la Colegiul Director urmează să anunțăm fiecare județ cum mergem în alegeri, dacă mergem pe varianta unei mișcări populare sau sub sigla partidului", a explicat Cezar Preda, citat de Mediafax.
El a mai precizat că ședința Colegiului Director al PDL va avea loc la sediul PDL din Aleea Modrogan nr. 1.
De la ședința de duminică a Colegiului Director al PDL nu lipsește nici președintele organizației Constanța a partidului, Christian Gigi Chiru.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6584 secunde