Codul Fiscal, adoptat de deputați. Se reduce TVA!

108
Codul Fiscal, adoptat de deputați. Se reduce TVA! - eugenteodorovici-1435151869.jpg

Articole recomandate

Camera Deputaților a aprobat azi Codul Fiscal și Codul de Procedură Fiscală, cu 306 de voturi "pentru", două voturi "împotrivă" și o abținere. 


Ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici a spus, înaintea votului pe articole, care a avut loc în cursul zilei, că noul Cod fiscal cuprinde măsuri importante pentru economie, cea mai importantă fiind reducerea TVA la 19%, România trecând de la una dintre cele mai mari cote TVA din Europa la una dintre cele mai reduse.

"Codul Fiscal impune măsuri extrem de importante pentru economie, cea mai importantă dintre măsuri este desigur, reducerea TVA de la 20 la 19%, atât ca importanță cît și ca impact bugetar pentru anul viitor. România avea una dintre cele mai mari cote TVA din Europa, prin aplicare acestei măsuri, România se va putea lăuda cu una dintre cele mai reduse cote TVA. Impactul bugetar pe care acest cod fiscal îl are este la nivelul 12 miliarde de lei, este o sumă pe care o lăsăm la nivelul mediului economic, la nivelul pieței, cetățeanului", a spus Teodorovici, scrie gandul.info.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Februarie 2015
Stire din Economie : Cod roșu pentru mediul de afaceri
Pagina a fost generata in 0.4511 secunde