Claudiu Palaz, de la PMP, tandem cu profesoara Ioana Reșit la alegerile locale

1253
Claudiu Palaz, de la PMP, tandem cu profesoara Ioana Reșit la alegerile locale - pmp-1597944771.jpg

Articole de la același autor

Partidul Mișcarea Populară, Organizația Constanța, a primit validările pentru candidaturile depuse atât pentru municipiu, cât și pentru județul Constanța, dar și pentru cele 50 de organizații ale județului, unde PMP se va confrunta electoral cu adversari politici.

Echipa construită în jurul Partidului Mișcarea Populară, care va trece prin focul electoral al alegerilor din data de 27 septembrie 2020, este una echilibrată, care are în componență tineri cu dorință de muncă, atât oameni de administrație, cât și medici, profesori, reprezentanți ai comunităților turco-tătare (membri ai acestora, dovedind în acest sens susținerea reală pe care o are Mișcarea Populară în rândul comunității).

Faptul că Mișcarea Populară este un partid unionist este dovedit prin faptul că pe listele partidului sunt și candidați din Basarabia.

Partidul Mișcarea Populară a hotărât ca la această confruntare electorală să-și desemneze pentru candidatura pe funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța o femeie, în persoana profesorului Ioana Reșit. Pentru funcția de primar, Partidul Mișcarea Populară îl va susține pe Claudiu Palaz, președintele organizației PMP Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4546 secunde