CJC va organiza licitație pentru închirierea unor terenuri de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii

729
4
CJC va organiza licitație pentru închirierea unor terenuri de la Complexul Muzeal  de Științe ale Naturii - cjc-1524747303.jpg

Articole de la același autor

Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, a convocat aleșii județeni la ședința ordinară a lunii aprilie.

Întâlnirea va avea loc, astăzi, 27 aprilie, de la ora 13.00, la sala "Remus Opreanu" din cadrul Palatului Administrativ. Pe ordinea de zi se află 28 de proiecte de hotărâri.

În cadrul întâlnirii, aceștia vor trebui să desemneze un reprezentant al Consiliului Județean Constanța în Consiliul de Administrație al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, după ce Ramona Zena Petcu și-a dat demisia în data de 18 aprilie.

Un alt proiect vizează aprobarea Regulamentului de Organizare și Funcționare a Centrului de Excelență în Turism și Servicii "Tomis", imobil aflat în domeniul public al județului Constanța, precum și aprobarea Contractului de Utilizare Temporară - Cadru și a Proceselor Verbale de Predare-Primire.

Tot în cadrul acestei întâlniri, se va vota proiectul de hotărâre în urma căruia Atena Marioara Ștefănescu va fi numită, în continuare, în funcția de director interimar la Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța "Căluțul de mare", până la ocuparea postului prin concurs. Practic, Atena Marioara Ștefănescu a fost numită ca interimar pe funcție, în luna decembrie a anului trecut, însă, cu toate că s-a dat anunț pentru organizarea unui concurs privind ocuparea funcției de director, nu s-a prezentat nimeni. Drept urmare, contractul de management dintre CJC și Atena Marioara Ștefănescu urmează să fie prelungit.

Alte proiecte fac referire la modificarea Organigramei, Statului de funcții și a Regulamentului de Organizare și Funcționare pentru Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada", precum și la rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli, listei de investiții, programului de evenimente culturale, pe anul 2018, pentru această instituție.

Pe ordinea de zi se mai află și proiectul de hotărâre privind însușirea în domeniul public al Județului Constanța a bunurilor imobile - construcții "Centre de prevenție, tratament medical primar și puncte de salvamar din zona litorală a Județului Constanța".

Și aprobarea transmiterii în folosință gratuită a tuturor dotărilor achiziționate în cadrul proiectului "Reabilitarea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului Eforie Sud" către Spitalul Clinic Județean de Urgență "Sfântul Apostol Andrei" Constanța va fi discutată de aleșii județeni în cadrul ședinței de astăzi.

În plus, ei vor trebui să aprobe rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli și a Listei de Investiții pe anul 2018 pentru Unitatea de Asistență Medico-Socială Agigea, dar și a bugetului județean pe anul 2018.

De asemenea, consilierii județeni vor aproba organizarea și desfășurarea unei licitații publice pentru închirierea unor terenuri situate în municipiul Constanta, bd. Mamaia, nr.255, proprietate publică a județului Constanța și aflate în administrarea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, în scopul desfășurării de activități comerciale.

Comentează știrea

Constanțean
27 aprilie 2018
Spatii verzi, nu altceva

Nici un petec de iarba din Constanta nu trebuie sa mai dispara. Nici o activitate (comerciala) nu mai justifică acest lucru.

@Constanțean
27 aprilie 2018
Nu te aude nimeni

-

Răspuns la: Spatii verzi, nu altceva
Adăugat de : Constanțean, 27 aprilie 2018
Nici un petec de iarba din Constanta nu trebuie sa mai dispara. Nici o activitate (comerciala) nu mai justifică acest lucru.
Locuitor al Constantei
27 aprilie 2018
Adevar

De cativa ani s-a transformat axest complex , in loc sa fie o gradina botanica, intr-un sat de vacanta 2 . Are si masinute ..si porumb fiert.. suc..inghetata...haine..bomboane...de toate. Rusine! Vizitati muzee naturale din alte orase! O rusine pentru Constanta

Mishu
27 aprilie 2018
Sunt deja date...

Este vorba de carciuma de langa Mcdonald , a PSD-istului care a fost inspector scolar judetean (un obscur profesor de sport) , iar acum este secretar de stat... Deci , nu are rost sa mergeti la licitatie...!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8103 secunde