CJC reunit în ultima ședință a anului 2019. "Să încercăm să fim mai buni!"

483
CJC reunit în ultima ședință a anului 2019.

Articole de la același autor

Aleșii județeni s-au reunit, vineri, în cadrul ultimei ședințe din acest an. Întâlnirea a avut loc în sala "Remus Opreanu" din cadrul Palatului Administrativ - Consiliul Județean Constanța.


În debutul ședinței, tinerii de la Centru de Plasament "Ovidiu" Constanța – Trupa Divergent, copiii de la Școala Gimnazială "Nicolae Tonitza" și membrii Grupului Vocal Giocoso al Centrului Cultural Județean "Teodor T. Burada" i-au introdus pe cei prezenți, prin colinde tradiționale, în atmosfera de sărbătoare a Crăciunului. 


Ulterior, s-a trecut la discutarea proiectelor aflate pe ordinea de zi, toate primind vot pozitiv.  
Printre acestea s-a aflat și cel care vizează aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli și a listei obiectivelor de investiții ale județului Constanța pe anul 2019. În acest context, alte 11 proiecte fac referire la rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli dar și a listei de investiții aferente anului 2019 pentru instituțiile din subordinea Consiliului Județean Constanța. Astfel, este vorba despre Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Constanța, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, Spitalul Clinic Județean de Urgență "Sf.Apostol Andrei" Constanța, Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada", Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, Teatrul de Stat Constanța, Biblioteca Județeană "I.N.Roman" Constanța, Unitatea de Asistență Medico-Socială Agigea, Centrul Școlar de Educație Incluzivă Albatros, Centrul Școlar de Educație Incluzivă Maria Montessori și Centrul Școlar de Educație Incluzivă Delfinul.
Totodată, în cadrul ședinței s-aur aprobat taxele speciale pentru activitățile de stare civilă și evidență a persoanelor, prestate de către Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Constanța, pentru anul 2020 dar și a taxei speciale pentru furnizarea datelor cu caracter personal, la nivel teritorial, de către Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Constanța, pentru anul 2020. 


"Este o perioadă plină de emoții, atât pentru cei mici cât și pentru cei mari. Decembrie este Luna Cadourilor, dar și a apropierii dintre oameni. Să încercăm mereu să fim mai buni unii cu ceilalți, mai înțelegători și mai altruiști. Să nu uitam că cel mai important este să petrecem timp alături de cei dragi, să fim generoși și să încercăm să fim alături de cei care au nevoie de ajutorul nostru. Mulțumesc colindătorilor pentru că ne-au amintit de magia sărbătorilor! Totodată, mulțumesc tuturor consilierilor județeni pentru aportul și susținerea dumnealor față de proiectele demarate și implementate în 2019 de Consiliul Județean Constanța", a spus președintele CJC Horia Țuțuianu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3813 secunde