CJC l-a desemnat pe Alin Pilcă membru în CA al Spitalului Județean

381
CJC  l-a desemnat  pe Alin Pilcă membru în CA  al Spitalului Județean - cjcdesemnarealinpilca-1488305536.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Județean Constanța a fost convocat, ieri, în ședință ordinară, pe ordinea de zi fiind 23 de proiecte, toate fiind aprobate la final.

Printre altele, în cadrul ședinței s-a anunțat că Centrul Cultural "Jean Constantin" va fi inaugurat în cursul acestei luni.

În ceea ce privește modificarea componenței Consiliului de Administrație al Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei" Constanța, începând de luna trecută, Mirela Matichescu este noul pre-ședinte al Consiliului de Administrație al unității medicale, aceasta fiind numită în funcție de președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu. Totodată, ieri, s-a votat ca fostul șef al Vămilor Constanța, Alin Pilcă, să fie numit membru în Consiliul de Administrație al SCJU Constanța. Pilcă a fost propus de grupul PSD-ALDE-PMP din cadrul CJC. În urma votului, acesta a primit 22 de voturi "pentru", în timp ce alte 13 voturi au fost anulate.

Cei care s-au opus au fost liberalii, liderul de grup, George Muhscină, spunând că nu pot vota o persoană care a fost implicată în scandaluri de corupție, așa cum s-a întâmplat cu Alin Pilcă, în urmă cu mai mulți ani.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5168 secunde