CJC a dat în folosință containerele modulare de la Spitalul Județean

373
CJC a dat în folosință containerele modulare de la Spitalul Județean - cjctutuianu2-1586444084.jpg

Articole de la același autor

Containerele modulare sanitare aflate în curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei" Constanța au fost puse în folosință. Aici se va realiza triajul epidemiologic al pacienților care se prezintă la Unitatea de Primiri Urgențe a unității sanitare.

De asemenea, pentru securitatea cadrelor medicale din spitalele subordonate Consiliului Județean Constanța, precum și pentru asigurarea siguranței pacienților, se va demara o amplă acțiune de testare pentru Covid-19 a întregului personal medical. Testele au fost achiziționate din sumele alocate unităților medicale de către Consiliul Județean Constanța.



"Sănătatea locuitorilor județului Constanța reprezintă cea mai mare prioritate pentru mine, mai ales în aceste momente. Voi depune toate eforturile necesare pentru a susține sistemul sanitar constănțean. În calitate de președinte al Consiliului Județean Constanța, voi continua să aloc sumele necesare asigurării realizării unui act medical sigur și de calitate, atât pentru pacienți, cât și pentru tot personalul sanitar.

Totodată, pentru ca la finalul acestei perioade dificile să ne revedem sănătoși, vă asigur că atât noi, cât și instituțiile din subordine vom continua activitatea și vom întreprinde toate măsurile necesare de prevenție și asigurare a unui climat de viață normal", a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

El a mai adăugat că locuitorilor județului le va fi asigurată furnizarea apei 24/24, se vor continua acțiunile de dezinfecție a tronsoanelor de drumuri județene ce tranzitează localitățile, iar pentru copiii ai căror părinți diagnosticați cu Covid-19 sunt internați în spitale și nu există soluții în familie, s-au identificat spații temporare pentru îngrijire. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4281 secunde