Cîțu le cere membrilor USR PLUS să se dezică de acțiunile liderilor lor

146
Cîțu le cere membrilor USR PLUS să se dezică de acțiunile liderilor lor - citu2-1631270563.jpg
Premierul Florin Cîțu cere membrilor USR PLUS să se dezică de acțiunile liderilor lor, după scandalul de joi din Parlament: „sunt sigur că între membrii USR sunt oameni care nu cred că violența este un mod prin care să-ți impui punctul de vedere”.


„Eu credeam că suntem la masă cu un partid pro-european, un partid care nu susține violența de niciun fel. Din păcate se pare că m-am înșelat”, spune Florin Cîțu.


Totodată, premierul îl acuză pe Dan Barna că a asistat pasiv la evacuarea lui Florin Roman de la prezidiul Parlamentului de către parlamentarii AUR.


„Eu sunt sigur că între membrii USR, între votanții USR sunt oameni care gândesc și simt ca noi, oameni care au viziuni pro-europene, oameni care nu cred că violența este un mod prin care să-ți impui punctul de vedere, iar acei oameni sunt sigur că se simt dezamăgiți de decizia liderilor Dan Barna și Dacian Cioloș să facă o alianță care ieri a fost foarte clară pentru totă lumea, în Parlamentul României. Nu poate nimeni să nege că ieri acțiunile celor de la AUR nu au fost susținute de conducerea USR”, adaugă Cîțu.


Astfel, Cîțu a făcut un apel către membrii USR „care încă simt pro-european să se dezică de acțiunile liderilor USR”.


Premierul semnalează că au fost parlamentari care nu purtau mască de protecție la ședința de joi și a cerut instituțiilor statului să-i amendeze pe cei care nu respectă regule sanitare, inclusiv pe senatori și deputați.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7957 secunde