Ciolacu: „Am finalizat măsurile pentru ieftinirea facturilor”

611
Ciolacu: „Am finalizat măsurile pentru ieftinirea facturilor” - ciolacufacturi-1642443467.jpg

Articole de la același autor

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, luni, că social-democrații au finalizat pachetul de măsuri menit să stopeze escaladarea prețurilor și ieftinirea facturilor la populație, cât și în economie. Acesta spune că reducerea TVA de la 19% la 5% pentru energie și gaze naturale este suportabilă de către bugetul statului, iar măsura trebuie implementată de la 1 februarie. Totodată, Ciolacu a criticat fostul guvern pentru liberalizarea prețului la energie electrică în timpul pandemiei.

„Am finalizat tot pachetul de măsuri, toate cele trei componente, astfel încât să stopăm această escaladare a prețurilor, să ieftinim facturile atât către populație, cât și către economie și să încercăm să compensăm de la bugetul statului atât cât își permite bugetul statului, astfel încât să nu afecteze zona de investiții și ce ne-am propus pentru acest an.

Avem aceste măsuri finalizate. Mai discutăm cu membrii Guvernului din partea PSD, cu Biroul Permanent Național și în coaliție. Am avut discuții, inclusiv în cursul zilei de ieri, cu domnul prim-ministru și alaltăieri și cu domnul președinte Cîțu. (Reducerea TVA de la 19% la 5% pentru energie și gaze naturale) este suportabilă de către bugetul statului și îmi mențin părerea că această măsură trebuie luată începând cu data de 1 februarie”, a declarat Marcel Ciolacu, la sediul PSD. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.168 secunde