Cine se află în "spatele" lui Stelian Ion ca să câștige Primăria Constanța

6388
Cine se află în

Articole de la același autor

Candidatul USR-PLUS, deputatul Stelian Ion, și-a depus candidatura pentru Primăria Constanța. Alături de el și-a depus candidatura și Remus Negoi, propunerea USR-PLUS pentru Consiliul Județean Constanța.

"Am fost singurul partid din România care a strâns semnături online de la cetățeni. Mulțumim pentru încredere tuturor celor care și-au pus semnătura pe listele noastre! Mulțumim și celor care nu au semnat, fiind în grabă, dar ne-au încurajat și ne-au dat idei și sfaturi importante.

De asemenea, apreciem mult munca voluntarilor noștri, care au stat în stradă în aceste zile caniculare. Din septembrie, odată cu câștigarea alegerilor locale, USR-PLUS va aduce în Primăria Constanța și în Consiliul Județean o abordare modernă și eficientă, un mod de lucru care va ține cont exclusiv de interesele generale ale constănțenilor", a declarat Stelian Ion.

Puțini sunt însă cei care știu cine se află însă în spatele celui care de luni întregi cutreieră cartierele Constanței pentru a lua contact cu cetățenii și a identifica probleme cu care se confruntă constănțenii.

Mai exact, Stelian Ion este sprijinit de o echipă dinamică și puternică de candidați pentru Consiliul Local, formată din tineri antreprenori, economiști, juriști și alte domenii, oameni dedicați care au făcut performanță în domeniile în care activează.

"Într-un timp foarte scurt, sprijiniți de membri, simpatizanți și voluntari, candidații USR-PLUS au reușit să adune peste 7.000 de semnături de susținere, dintre care, aproximativ 1.000 au fost obținute online, în format electronic. Din nou, USR-PLUS dă un semnal clar de nevoie a digitalizării în administrația publică, fiind prima organizație politică din România care reușește să strângă și să valideze semnături în format electronic", a explicat Stelian Ion.

Așadar, în spatele lui Stelian Ion se află oameni dornici de schimbare, tineri care au curajul de a participa activ la alegerile locale din 27 septembrie.

Concret, lista consilierilor locali propusă de USR-PLUS este deschisă de Dumitru Caragheorghe, acesta fiind urmat de Romeo Stavăr-Vergea, Florin Daniel Cocărgeanu, Mirela Garip, Mihai Ochiuleț, Iulian Călin, Florin Cătălin, Iacob, Cristiana Popescu, Aura-Cerasela Badea, Adrian Ionescu, Gilda-Valentina Lazăr, Daniel Popa, Andrei Brighidău, Andrada Dordea, Gabriel-Elvis Peniu, Edward-Ilyus Nedelcu, Elena-Adriana Bellu, Serdin Muctat, Carmen Dumitrescu, Adriana-Cristina Bunghez, Leila Roșu, Loredana-Florentina Timofte, Monica-Anca Moroianu, Ramona-Cătălina Leonida, Vasilchia Tănase, George Șerban, Mircea Fustașu, Ciprian-Ionuț Focșa, Cristian Mirea, Stelică Gima, Dănuț-Nicolae Irimia, Dumitru Șamata, Eugen-Remus Negoi și Anca Mauna.

Remus Negoi și echipa pentru CJC

La fel ca și colegul său de partid, și Remus Negoi, candidatul USR-PLUS pentru Consiliul Județean Constanța, are alături de el o echipă alcătuită din profesioniști. În acest context, lista propusă pentru Consiliul Județean Constanța este deschisă de Petre Enciu, acesta fiind urmat de Edward-Ilyus Nedelcu, Eugen-Remus Negoi, George Bădilă, Andrada Dordea, Carmen Dumitrescu, Gilda-Valentina Lazăr, Semiran Abdurefi, Florin-Cătălin Iacob, Leila Roșu, Mihai Ochiuleț, Dumitru Paris, Monica-Anca Moroianu, Cristiana Popescu, Cristian Mirea, Cristian-Florin Stoian, Mircea Fustașu, Doina-Teodora Cojocaru, Vasilchia Tănase, Florin Timofte, Romeo Stavăr-Vergea, Alisa Zisman, Iulian Călin, Daniel Popa, Adrian Ionescu, Serdin Muctat, Nicoleta Cinzeacă, Adrian-Cristian Burlibașa, Daniel Iliuță, Gabriel-Elvis Peniu, Marius-Alexandru Dragu, Stelică Gima, Paul Corbu, Ciprian-Ionuț Focșa, Marian-Claudiu Matei, Dănuț-Nicolae Irimia, Alina Stoian, Anamaria Gornicu, Anca Mauna, Stela Ciobăniuc, Marius Udrea, Petru Morrau, George Vasile, Mihai Vâlcu și Gheorghe Crăciunaș.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4536 secunde