Cine râvnește la funcția de președinte al CJAS Constanța

716

Articole de la același autor

Potrivit unor surse din cadrul Casei de Asigurări de Sănătate Constanța, fostul pedelist, actualmente conservator, Dumitru Learciu, nu se mai află la conducerea instituției. Cu privire la cel care ar putea să îl înlocuiască, "gura târgului" vehiculează mai multe nume. Unul dintre "pretendenți" pare să fie managerul Spitalului Municipal Mangalia, Liviu Mocanu. Aceasta a mai ocupat funcția de președinte al CJAS. Un alt nume vehiculat ar fi cel al lui Septimiu Bourceanu. Liberalul este "recomandat" pe funcție de activitatea desfășurată ca și consilier în cadrul Ministerului Sănătății. În plus, se pare că și doctorul Ioan Tiberiu Tofolean ar avea gânduri în acest sens. Deși se fac speculații multiple, părțile implicate se feresc să facă declarații, sau afirmă că nu au auzit până în prezent că vor fi făcute astfel de modificări la conducea CJAS.

Contactat telefonic, Bourceanu a menționat scurt că "nu poate confirma, nici infirma" informațiile apărute în acest sens.

Președintele PNL Constanța, Gheor-ghe Dragomir a menționat că, în opinia sa, Mocanu nu și-ar dori să ocupe această funcție.

"Domnul Learciu nu mai este președinte la CJAS? Acum aud pentru prima dată acest lucru. Chiar nu cunosc mai mult detalii. Nu știu dacă funcția va fi ocupată de domnul Mocanu. Din punctul meu de vedere, visul oricărui medic este să conducă o unitate spitalicească, nicidecum să fie președinte la CJAS. Mai mult nu pot declara. Prioritar pentru noi este referendumul de duminică, după rezultatele acestuia vom vedea ce se va întâmpla cu conducerea acestor instituții. Discutăm de săptămâna viitoare despre CJAS", a declarat liderul liberalilor din județ.

Menționăm că nici Dumitru Daniel Learciu, nici Liviu Mocanu nu au putut fi contactați pentru declarații. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3802 secunde