Cine participă din partea UNPR la consultările pe Codul fiscal

58
1
Cine participă din partea UNPR la consultările pe Codul fiscal - unpr-1439715329.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Eugen Nicolicea și senatorul Haralambie Vochițoiu vor participa dn partea UNPR la întâlnirea partidelor politice parlamentare pe tema Codului fiscal, care se va desfășura pe 20 august, la Palatul Parlamentului.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de UNPR, cei doi sunt specialiști care au experiența și pregătirea necesare pentru susținerea tehnică a punctelor de vedere ale Uniunii pe această temă.

"UNPR își exprimă speranța că formatul convenit va conduce la o discuție tehnică solidă privind Codul fiscal, înaintea unei discuții politice necesară. UNPR își asumă rolul de punte de dialog între lideri și instituții și consideră că toți participanții trebuie să vizeze în primul rând soluțiile propriu-zise, și nu eventuale câștiguri politice sau de imagine", se arată în comunicatul citat.

UNPR precizează că, "fie că sunt la Putere, fie că sunt în Opoziție, toate partidele au obligația să trateze aceste discuții cu maximă responsabilitate, gândindu-se la interesul național, adică la siguranță și la prosperitate, atât la nivelul societății, cât mai ales la nivelul fiecărei familii în parte".

Comentează știrea

Marcello
16 august 2015
Proiect pe piata globala!!!

Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este nece-sara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4245 secunde