Cine are cele mai mari șanse să câștige Primăria Constanța? Sondajul PNL va stabili candidatul

1479
6
Cine are cele mai mari șanse să câștige Primăria Constanța? Sondajul PNL va stabili candidatul - pnlconferintadanutantonoaeazepa1-1435771567.jpg

Articole de la același autor

În mai puțin de o săptămână, liberalii vor avea o viziune clară asupra a ceea ce-și doresc constănțenii pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța la alegerile locale de anul viitor. Și asta pentru că, sondajul comandat de PNL Constanța se apropie de final.


"În curând, vom avea rezultatele finale, încă se lucrează. Nu este vorba despre un simplu sondaj, ci despre o cercetare sociologică mult mai complexă. Vizează 1.200 de subiecți, interviurile se realizează față în față la domiciliul celui intervievat, marja de eroare este de 2,5%. Sperăm ca, la începutul săptămânii viitoare, să avem primele rezultate. Este vorba despre un chestionar mai lung cu multe întrebări. Cercetarea nu are în vedere numai candidații. Ea privește și o viziune globală asupra Constanței, asupra intenției de vot. Totodată, repet, nu este un simplu sondaj în care să fie incluși doar candidații din partea PNL Constanța. În această cercetare sociologică sunt incluse toate persoanele care și-au exprimat intenția de a candida la Primăria Constanța, atât de la PNL cât și de la celelalte partide", a declarat prim-vicepreședintele Organizației Municipale a PNL Con-stanța, Dănuț Zepa An-tonoaea, cel care se ocupă de coordonarea sondajului. 


Așadar, practic, în sondajul comandat de PNL Constanța sunt luate în calcul numele celor patru liberali care și-au exprimat intenția de a candida la Primăria Constanța, respectiv, europarlamentarul Ramona Mănescu, consilierul local Iustin Fabian Roman, președintele Organizației Municipale a PNL Con-stanța, Robert Boroianu și directorul CERONAV, Ovidiu Cupșa. Totodată, mai sunt incluși Decebal Făgădău (PSD), Florin Gheorghe (UNPR), Claudiu Palaz (PMP), Mihai Petre (M10), Dumitru Bădrăgan (PER). 
Pe de altă parte, prim-vicepreședintele Organizației Municipale a PNL Con-stanța, Dănuț Zepa Antonoaea, a mai spus că asemenea cercetări se vor mai putea face și în alte localități importante din județul Constanța. De asemenea, el a precizat că, până la sfârșitul anului, se vor mai face și alte sondaje. 


Candidații trebuie stabiliți până la 1 decembrie
Zilele trecute, copreședintele PNL, Vasile Blaga, a declarat că până la 1 decembrie vor trebui stabiliți toți candi-dații partidului pentru alegerile locale din iunie 2016. 


"Va fi o vară activă pentru liberali pentru că s-ar putea să ajungem la guvernare chiar înainte de termenul în care mulți cred. Să fructificăm următoarele luni atât pentru a întări structurile din teritoriu, pentru a finaliza procesul de fuziune la nivelul tuturor localităților, dar și pentru a identifica cei mai buni candidați pe care să-i propunem în alegerile locale", a declarat Vasile Blaga. 


El a mai spus că desemnarea candidaților se va face pe baza unor sondaje de opinie ce vor fi realizate de firme specializate ce oferă garanția unor rezultate credibile. 


La rândul său, copreședinte PNL Alina Gorghiu a subliniat faptul că nici ea și nici Vasile Blaga nu au "oameni preferați" în privința candidaturilor pentru locale. 


"Pentru noi nu este important pe ce filieră vin propunerile de candidatură. Nu facem distincție între foștii PDL-iști ori membrii vechiului PNL. Pentru noi important este să fie respectate criteriile de integritate și profesionalism, dar și un criteriu foarte important, neglijat până acum, acela ca posibilul candidat să dețină suportul comunității din zona unde candidează. Chiar dacă din sondaj par-tidul îl consideră Făt-Frumos ori Zâna cea Frumoasă, însă reiese că acel candidat nu are susținerea comunității, el nu va fi acceptat. Nu vom face distincție între locurile de unde vine candidatul respectiv, dar vom ține foarte mult cont de opțiunea alegătorilor din județ și din comunitate. Cred că este cel mai important lucru. Așa ne maximizăm șansele și așa se face o campanie profesionist și nu pe preferințe personale", a spus Alina Gorghiu.


Comentează știrea

un constantean
2 iulie 2015
fostul meu profesor

De Socialism Stiintific Dănuț Zepa Antonoaea! Ce Frumos! Cum sa se poate ma ca la 25 de ani de la evenimentele din decembrie 1989, sa mai aveti astfel de comunistoizi in partid? Si nu orice partid, chiar partidul lui IC Bratianu. Va mai face si sondaj de opinie..

catalin
2 iulie 2015

Castiguri din prima luna, prin colaborare part-time sau full-time! 100-285 de euro lunar! Oferta este noua si foarte profitabila pentru colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna, colaborand cu noi intr-o activitate simpla si placuta. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email [email protected]

Doru
2 iulie 2015
Sondajul PNL

Voi PNL-sti cred ca nu mai santeti sanatosi la cap,vreti sa castigati primaria Constanta cu infractorul de Boroianu Robert Aurel,Cred ca va luat mintile sau sponzorizarile venite din furaciuni,fraude,spalare de bani,evaziuni fiscale de la Gepeto date si la PSD cu asociati sau ati luat aprobarea de la D-na Prc Adina Florea,Puiu Zarafina,IPJ C-ta si alti.Dati cu prosteala la constanteni sau alti mai curati nu aveti sa va mandriti cu ei si la PSD.

Irina
2 iulie 2015
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar!

Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

HuXCyizR
30 noiembrie 2016
gEObRnOPdKZAY

EixqZX bloaeswmtzbv, [url=http://hrwobpyfrqok.com/]hrwobpyfrqok[/url], [link=http://qeyxuvoszerb.com/]qeyxuvoszerb[/link], http://wmapimuehqhu.com/

qATBmPguRbfspWLVcb
1 decembrie 2016
PrliyFbWZlkaJOLot

zJf2wE yjouxgysckjo, [url=http://niotojchtksx.com/]niotojchtksx[/url], [link=http://dncdfoifyazb.com/]dncdfoifyazb[/link], http://ajisyvkkpetp.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4023 secunde