Christian Gigi Chiru și-a depus candidatura pentru funcția de primar

1681
28
Însoțit de o parte din susținători, Christian Gigi Chiru s-a înscris, astăzi, oficial în cursa pentru Primăria Constanța din partea Alianței pentru Constanța. La iesire din clădirea primăriei, Christian Gigi Chiru a declarat: "Constanta merită un primar care să se se preocupe de oraș, de saracia de aici, de oamenii fără locuri de muncă, de tinerii fără perspective și viitor. La Constanta de 12 ani nu s-a schimbat nimic, nimic in bine! La București, după cum vedeți, guvernele se schimbă. În ultimii 12 ani am avut șase guverne, Năstase, Tariceanu, Boc, Croitoru, Ungureanu și acum Ponta. Cu toate aceste schimbări constanțenii au dus-o la fel de bine sau de rău, indiferent cine a guvernat țara. Alegerile locale se referă la administrația locală, și în mod direct la viața noastră în Constanța. Intr-un oraș în care toți politicienii par să se fi predat și să fi făcut blat cu Mazare, Christian Gigi Chiru vă spune – există viață și după Mazare! Și chiar o viață mai bună", a declarat Chiru.

El a mai precizat că cel mai recent sondaj de opinie arată că cetățenii Constanței iși doresc un primar apropiat de oameni, interesat de problemele lor, implicat în viața orașului.

"Radu Mazăre nu este nimic din toate acestea. Constanțenii iși mai doresc un primar cinstit, corect, incoruptibil. Cineva cu moșii prin Madagascar și Brazilia care a muncit în ultimii 12 ani doar la stat nu poate fi nici cinstit, nici corect, nici incoruptibil. Astazi, Chiru deschide frontul de lupta directă cu dictatura locală instalată în anul 2000 și care nu se mai lasă dusă. Constanța merită mai mult, și Christian Gigi Chiru vă asigură că va oferi mai mult orașului nostru", a mai spus Chiru.

Comentează știrea

28 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Ion
29 aprilie 2012
Mult succes domnule Chiru

E vremea sa schimbam primarul la Constanta

ss
30 aprilie 2012
toxiinfectia pdl

sa iasa de sub umbrela ciumei pdl si o sa aiba sanse ,daca tot sub pdl va fi, atunci sanse nule

Mary
30 aprilie 2012
Omul, conteaza

Indiferent sub umbrela carui partid poti sa fii OM! Iar Gigi Chiru este unul! Mult succes!

80=170
30 aprilie 2012
Mai " e " DobiBoci!!!

Cand va spune cu ce bani:jigneste cutiile postale(pliante scumpe); cu ce bani jigneste liniile telefonice ale RomTelecomului(aici lucrand un robot in locul lui,el fiind prea ocupat cu binele constantenilor!!),etc.-mai venim de aacsa!! In rest-il vote zsi pe Iuda,nu insa si portocalo-verde(cameleoni).

Daniel
30 aprilie 2012
Postacii

Pe mine ma distreaza aia care posteaza mesaje cu tenta pioniereasca. In fond ce se intampla? Il mai tineti minte pe nimeni cu buletin care a mersc cu elefantii pe strada acum 4 ani si care tot asa se batea cu pumnul in pipt ca va castiga? Ei bine si Chiru este o specie sora cu cel despre care v-am scris. Un NIMENI cu buletin care viseaza ca vrabia malai. Acum mai important este altceva. De la cine are lovele de campanie, ca sta nu se face cu bile de coci. In rest asa cum am mai scris pe aici pe la fieful PDL, un nou LOOSER!

masina cu soldati
30 aprilie 2012
moartea rosie smurd

Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si eu fac ce vreau in tara asta ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si mi-am propus sa ucid acest popor ! Deja v-am demonstrat ca eu MOARTEA ROSIE SMURD sunt mai tare ca presedintele si guvernul acestei tari ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am cumparat tractoare SMURD , motorete SMURD , barci SMURD si urmeaza sa cumpar submarine SMURD ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am facut presiuni enorme la colegiul medicilor pt a obtine asigurari malpraxis pt soldatii care lucreaza pe masinile EPA SMURD dar fara nici un rezultat !Pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am deturnat banii si masinile care trebuiau sa ajunga la ambulanta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am sabotat ambulanta privand-o de masini si aparatura medicala ! Va spun si mai repet pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD va pot spune ca am facut dispecerate in toata tara doar ca sa imi justific activitatea ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD cand merg la un caz merg insotit doar de mass media altfel nu mai merg ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am cheltuit cei doi la suta doar dupa bunul meu plac si nu ma poate verifica nimeni pt ca eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD oblig cadrele medicale din spitale sa faca voluntariat pe masina SMURD iar cine refuza I se deface contractual colectiv de munca ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am facut doar afaceri paguboase pt statul roman ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD coordonez majoritatea dispeceratelor din tara si trimit la locul solicitarii doar masina EPA cu soldati chiar daca exista masina cu medic si asistent la ambulanta ! Doar pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTE ROSIE SMURD m-am pus singur imparat pe ISU ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD!!!

Cristi
30 aprilie 2012
pt nr.6

Am si eu o mare nedumerire: ce este cu chestia asta"moartea rosie SMURD"? Pe cuvant daca o inteleg.... am vazut-o si in alte ziare.. vrea cineva sa atraga atentia la ceva?!.. dar pe cuvantul meu ca nu imi dau seama dspre ce e vorba. Si am mai intrebat si pe altii si nu au stiut despre ce e vorba. Spune frate mai direct, ca nu intelege nimeni nimic.

bok
30 aprilie 2012
ospătarul chiru e o nulitate

de ce nu se sesizează justiția pt că acest ospătar folosește denumirea "primăria constănțenilor" ????? ESTE ILEGAL!!!! Primarul constănțenilor ales de constănțeni este Mazăre!! Ne place, nu ne place, asta e realitatea. Oricum ospătarul chiru nu va ajunge niciodată primar din cel puțin trei motive: e machedon, e pdl-ist, și maii e și prost!

vasilica
30 aprilie 2012
ptr nr 4

Pe mazarica si pe nicusor l-ai intrebat cu ce bani da puii si micii de 1 Mai

alooo,ecarisajul,alo primaria ,cand aveti de gand sa luati cainii ,mai ales cei agresivi?acum avem si caini turbati in judet
30 aprilie 2012
maidaneziana infinita

e o haita de 7-8 caini maidanezi EXTREM DE AGRESIVI pe strada CARAIMAN,-DAR DE FAPT UNDE NU SUNT CAINI IN CONSTANTA?_ in curtea goala si parasita a fostului abator si unii chiar mai mari ca lupii , nu pricep de ce nu au fost eutanasiati sau macar castrati pana acum? TREBUIE LUATI DE ACOLO,INDIFERENT CA II EUTANASIATI SAU CASTRATI, DAR TREBUIE LUATI deoarece sunt exterm de agresivi si ataca in haita(noroc ca era cineva pe strada mai incolo si aveam un batz in mana ca altfel javrele astea maidaneze ataca ,mai ales oamenii singuri) ..aloo,,voi asteptati doar sa se faca sesizari si reclamatii ,nu vedeti ca orasul e plin de haite de caini? De la gara cfr pana dupa orice bloc de pe strada FERDINAND , si de la haitele din tomis nord pana la haitele de la sudul orasului! Dv asteptati sa mai fie muscati sau mutilati oameni?....luati cainii aia , va rugam, ne dispera pe toti care trecem pe CARAIMAN inspre AUREL VLAICU sau inspre zona abator..si mai ies de acolo si vin in parcul de langa blocuri uneori ,sperie copiii ,batranii,oamenii bolnavi de inima!...aloo,se aude ecarisajul? pe strada CARAIMAN, in curtea goala si parasita a fostului abator o haita de 7-8 caini EXTREM DE AGRESIVI .Stiu ca primaurl MAZARE doreste rezolvarea problemei maidanezilor si il sustin dar faceti-va si voi ecarisajul datoria,luati cainii maidanezi de pe strazi,de pe langa blocuri, curti parasite, hardughii si in general de pe spatiul public.Este incredibil la ce s-a ajuns!Colcaie orasul de caini!se aude ecarisajul? pe strada CARAIMAN, in curtea goala si parasita a fostului abator o haita de 7-8 caini EXTREM DE AGRESIVI .

28 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2536 secunde