Chelaru: Amânarea includerii pe ordinea de zi a moțiunii PNL posibilă

57
Chelaru: Amânarea includerii pe ordinea de zi a moțiunii PNL posibilă - ioanchelaru2-1446381453.jpg

Articole de la același autor

Ioan Chelaru, vicepreședintele social-democrat al Senatului, consideră că e posibil ca pentru solicitarea PNL de amânare a includerii moțiunii PNL pe ordinea de zi a plenului să se întrunească un consens al liderilor politici, dar din punct de vedere al legalității moțiunii, Biroul permanent al Senatului trebuie să ia luni o decizie.


"PNL vrea să amâne din cauza tragediei, dar se apreciază că moțiunea are în conținutul ei chestiuni neconstituționale și că nu ar trebui introdusă pe ordinea de zi. Asta rămâne în discuție luni, dacă o punem sau nu pe ordinea de zi pe considerente de legalitate. Pe considerente de oportunitate, e posibil un consens politic, să nu fie mâine nici un fel de lucruri legate de adversități politice. (...) Posibil să se pună poimâine sau să se amâne. Există termene constituționale și regulamentare foarte clare. O să vedem. Nu cred că nu găsim o soluție", a afirmat pentru Agerpres Chelaru.


"Respectăm această perioadă de doliu național și suntem sufletește alături de cei loviți de tragedia de vineri seară din București", se arată întru-un comunicat de presă al liberalilor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.479 secunde