Cezar Preda, șocat de plecarea lui Mihai Stănișoară

340
1
Cezar Preda, șocat de plecarea lui Mihai Stănișoară - cezarpredaghimpele-1362609148.jpg
Prim-vicepreședintele PDL Cezar Preda a declarat că plecarea lui Mihai Stănișoară "este fără comentarii" și a arătat că nu înțelege atitudinea acestuia, arătând că Stănișoară a "beneficiat din partea PDL de toate funcțiile posibile", inclusiv cea de ministru.
Cezar Preda a spus că Mihai Stănișoară nu a avut niciodată o nemulțumire pe care să o transmită conducerii PDL.

"Este pur și simplu fără comentarii! Un om care a beneficiat din partea PDL de toate funcțiile posibile, inclusiv ministru, șef de comisie, lider de grup, are o asemenea atitudine! Nu se comentează, lumea analizează ce putea să determine un om să facă asemenea gest. Nu a avut niciodată nemulțumiri pe care să ni le transmită", a precizat Cezar Preda pentru Mediafax.



Comentează știrea

Hanibal
7 martie 2013
preda este socat

Spre deosebire de Preda, noi nu suntem socati.Politicianistii au avut grija ca in 23 de ani sa ne demonstreze ca normalitatea in politica romaneasca se bazeaza pe coruptie,pe traseism,pe interese de clan.Pentru a ajunge la putere,partidele sunt gata oricand sa se foloseasca de toate mijloacele,ignorand programele si statutele. Datorita politicianismului,in Romania nu se poate ajunge la guvernare decat formand o coalitie,care va forma un guvern de coalitie si care va semana cu w.c-urile publice care primesc pentru cateva momente cunoscuti si necunoscuti,prieteni si adversari.Dusmanii ireductibili de ieri,isi dau mana in vazul lumii si se pupa cu ardoare pe obrajii scuipati reciproc cu putin timp in urma cand erau adversari.Si PDL a primit traseisti in partid si nimeni n-a fost socat.Daca in viitor PDL se va alia cu PNL ce vor face Stanisoara si Frunzaverde? Desigur ca vor fi mentinuti in functii,existand sansa ca tocmai cei fideli ca Cezar Preda sa fie eliminati.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.233 secunde