Cezar Preda, atac dur la adresa lui Ponta și Antonescu

140
Cezar Preda, atac dur la adresa lui Ponta și Antonescu - 5368007mediafaxfotocipriansteria-1350309537.jpg

Prim-vicepreședintele PDL Cezar Preda a declarat, astazi, că programarea lansării candidaților USL în același timp cu Congresul PPE dovedește frustrarea liderilor USL Victor Ponta și Crin Antonescu, el afirmând că "niciun om sănătos la cap" nu ar face așa ceva.


"În timp ce PDL oferă o viziune pentru viitorul României, USL vrea să ne aducă în trecutul ceaușist prin mitingul mamut pe stadion în disprețul cetățenilor acestei țări. Evenimentul acesta faraonic pe care și-l propune USL pe stadion, blocând jumătate din București, este tipic manifestărilor pe care Nicolae Ceaușescu le făcea", a spus Preda.


El i-a calificat pe Victor Ponta și Crin Antonescu drept "doi megalomani care vor și ei aplauzele și ovațiile de care se bucura ultimul dictator al României". "Este o frustare a domniilor lor să programeze acest eveniment când popular europenii, când liderii de stat și de guvern prieteni ai României vin la București", a adăugat Preda.


Liderul PDL a spus că niciun om sănătos la cap nu inițiază acțiuni politice peste un congres de o asemenea anvergură și că PDL și-a retras o moțiune în Parlament pentru că dezbaterea ei a fost pusă în prima zi a congresului PPE.


"Niciodată oamenii politici responsabili nu boicotează și nu suprapun acțiuni politice peste acțiuni de interes internațional european", a mai spus Cezar Preda.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3732 secunde