Cătălin Predoiu:

"Cer premierului să renunțe la măsura de preluare a STS"

104

Articole de la același autor

Prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, îi solicită premierului Victor Ponta să anunțe că nu susține proiectul de lege prin care se urmărește trecerea STS din subordinea CSAT în subordinea Guvernului și susține că acest proiect ar fi un pas al PSD în direcția "furtului" alegerilor prezidențiale.

"PSD și aliații săi pregătesc temeinic furtul alegerilor prezidențiale. Au fost mai mulți pași făcuți în această direcție. Primul, făcut în urmă cu mai multe luni de zile, încercarea de preluare a STS în subordinea Guvernului. Cer să fie adoptată o poziție clară, limpede a premierului în sensul că a renunțat la această manevră. Nu fac procese de intenție nimănui, citesc declarațiile și văd ceea ce a adoptat Camera Deputaților. Îi cer premierului să vină să spună că renunță la acest proiect și majoritatea să-l respingă", a spus Predoiu.

El a amintit că proiectul de lege în discuție a fost adoptat tacit de Camera Deputaților pe 25 martie, iar Senatul întârzie să tranșeze lucrurile. Predoiu a precizat că nu are dubii cu privire la corectitudinea STS în procesele electorale care urmează, dar măsura prin care se intenționează scoaterea acestei instituții din subordinea CSAT "ar putea să timoreze însuși electoratul, ar putea să dea un semn de forță care să intimideze participanții la jocul politic". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8861 secunde