Centrul Multifuncţional de Sănătate din Năvodari va fi modernizat

402
Centrul Multifuncţional de Sănătate din oraşul Năvodari va fi în continuare dezvoltat. Anunţul a fost făcut de către primarul oraşului Năvodari, Florin Chelaru, pe contul său de Facebook. Acesta a dat asigurări că Unitatea de Primiri Urgenţe Năvodari va fi dotată cu aparatură de ultimă generaţie.



„Continuăm dezvoltarea Centrului Multifuncțional de Sănătate Năvodari.

Împreună cu managerul Spitalului Județean Constanța, Ionuț Cornel Ionescu, am discutat despre o nouă etapă în dotarea Centrului de Sănătate Năvodari cu aparatură performantă de radiologie și echipamente necesare pentru dotarea completă a laboratorului de analize medicale. Managerul ne-a anunțat că Unitatea de Primiri Urgențe Năvodari va fi dotată și cu noi aparate, defibrilatoare și monitoare, și s-au demarat procedurile pentru aducerea de noi medici la Năvodari.



De asemenea, ne-am întâlnit și cu o parte din medicii din cadrul centrului și am discutat despre reamenajarea viitoarelor laboratoare de radiologie și analize, în concordanță cu specificațiile tehnice ale noilor aparate care vor ajunge la Năvodari.



Ne bucură sprijinul CJC, prin președintele Mihai Lupu, și al Spitalului Județean, având împreună un scop comun, acela de a asigura năvodărenilor, turiștilor și tuturor locuitorilor din zona de nord a județului servicii medicale de calitate”, a afirmat primarul Florin Chelaru. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4225 secunde