Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju:

"Cei care au subînchiriat locuința ANL vor avea contractul reziliat"

429
1

Articole de la același autor

Cu toate că mulți locuitori ai comunei Cumpăna sunt înscriși pe lista de așteptare ce vizează repartiția unor apartamente în blocuri ANL, există și persoane care, deși nu au nevoie, au reușit să obțină o astfel de repartiție. Mai grav este că, deși nu au voie să subînchirieze, ei încalcă legea, riscând să le fie reziliate contractele încheiate cu Primăria Cumpăna.

Din câte se pare, această situație a ajuns și la urechile primarului comunei Cumpăna, Mariana Gâju, care a dispus controale de verificare. Mai mult, printr-un anunț, ea le atrage atenția celor vinovați că există și alte familii care au nevoie de un "acoperiș deasupra capului".

"Orice persoană care ilegal a procedat la subînchirierea locuinței repartizate va avea reziliat contractul de închiriere. În așteptare există familii tinere care au nevoie de un acoperiș deasupra capului. Această măsură este valabilă și pentru familiile care au primit locuințe, dar nu locuiesc efectiv în ele. Prezenta se va aplica cu data de 16 noiembrie", a transmis primarul Mariana Gâju. 

Comentează știrea

Zgomot in urechi
11 noiembrie 2015
Urechea,organ de partid si de stat

Doamna Gaju,primar etern,lucreaza cu urechea.Ea apleaca urechea la nevoile cetatenilor,îi urecheaza pe cetatenii care arunca chistoace pe strada,organizeaza in fiecare toamna sarbatoarea "Ochii,urechile si urechiatii valorosi ai comunei Cumpana",aude voci in ureche,organizeaza seminarii,intalniri cu ambasadori,etc.E minunat.Serviciul de impozite si taxe al primariei, a fost inlocuit cu "Serviciul Urechilor Mari".Ma intreb ce s-ar fi ales de bugetul comunei si de pesede daca doamna si functionarii din primarie nu ar fi avut timpane.Mariana Gaju,primarita intr-o ureche.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3451 secunde