Ce vrea Mazăre să îi aducă Moșu’ de la Victor Ponta?

1140
4
Ce vrea Mazăre să îi aducă Moșu’ de la Victor Ponta? - victorpontalacampusulhenrycoanda-1355788809.jpg
Aflați printre cei mai cuminți și ascultători membrii de partid, reprezentanții PSD Constanța fac lista solicitărilor pentru premierul Victor Ponta mai ceva ca pentru Moș Crăciun. Cu un rezultat la parlamen-tare cu aproximativ două procente peste media națională "în mânecă", pesediștii constănțeni știu sigur că vor primi toate "jucăriile" pe care le vor cere la negocieri. Țintele principale par să fie Ministerul Turismului și Ministerul Transporturilor, unde conducerea social democrată ar vrea doi sub-secretari de stat. Aceștia, spun surse din interiorul partidului, ar putea egala efortul depus de formațiune pentru a-i plasa în Parlament pe cei doi "parașutați" de la București, respectiv Remus Cernea și Mădălin Voicu. 


"Bărhălescu nu a fost atât de iute pe cât ne așteptam"

Cu privire la pretențiile pe care partidul le are în ceea ce privește noile ministere, președintele PSD Constanța, Radu Mazăre, a precizat: "În primul rând, mă aștept ca premierul să-și țină promisiunea cu privire la Portul Constanța, să trecem Legea Portului. În al doilea rând, vizăm două chestiuni unde spun eu că am putea să facem treabă. Discutăm despre secre-tarul de stat de la transporturi, Valerică (Valentin Preda -n.r.), care a făcut treabă în ultimele șase luni și, evident, turismul. Nu cred că se poate spune după 12 ani în care m-am implicat că altcineva din România ar fi în stare să facă mai bine (...) o funcție de secretar de stat. O să aflați despre cine este vorba. Este o persoană din Constanța care se pricepe foarte bine la turism".

Întrebat dacă este vorba despre Cristian Bărhă-lescu, Mazăre a precizat: "S-ar putea să nu fie el. Nu s-a mișcat atât de iute pe cât ne așteptam".

Nu vrea o guvernare cu UDMR

Cu privire la intrarea UDMR la guvernare, primarul Constanței s-a declarat total împotrivă, însă a precizat că ar fi dispus să treacă peste acest aspect, dacă există presiuni din partea UE și SUA.

"Eu am spus foarte clar, dacă ni-i bagă pe gât Europa și americanii, atunci asta e, îi înghițim, dacă nu, nu văd de ce ar trebui să intre la guvernare. Mai precis, nu ar trebui să intre sub nicio formă. Dacă sunt băgați cu forcepsul, asta e viața. (…) Dacă există o explicație logică și sunt forțați, că poate să te condiționeze - nu-ți dau bani europeni, nu aia, nu aia, atunci, ca peste cinci luni de zile să nu avem de suferit, îi iei (… ) Suntem o țară mică și nu permitem să ne punem în cap nici americanii, nici alte țări ", a declarat președintele PSD Constanța. 


Comentează știrea

Miruna
18 decembrie 2012
sper cand va merge in vacanta in asia sau unde o merge sa ii cada in cap 1580 banane ,3058 kiwi si 4520 portocale:))

mazare si clanul lui ,jeg imputit si odios care a umplut orasul de caini maidanezi,gunoaie, constructii semiilegale sau la limita legalitatii(doar pt a incasa taxe si bani),a ras spatiiile verzi, a jumulit copacii dar a umplut de tufisuri si boscheti jalnici de la pomacost ,a terorizat tot mediul economic din CTA.! Asa sa il ajute DUMNEZEU pe cat rau a facut el orasului!

LIBER
18 decembrie 2012
CUGET

du-te si bronzeazate in ASIA bai!

hanibal
19 decembrie 2012
cadre noi pentru ciolan

Felul in care Ponta-Copy il priveste pe Stefan cel Mazare,spune tot.Se mira si el cum poate un astfel de individ sa fie pupat in fund de aceasi constanteni inconstienti,atata amar de vreme.Lui Mazariche ii lasa gura apa la gandul ca se va infrupta impreuna cu gasca sa din marele ciolan numit Portul Constanta.Are si oameni corespunzatori,pe Valerica care(sic) a facut treaba mare.Pentru turism este pregatita o persoana misterioasa.Vom afla cine este dupa ce va fi chemata la DNA.Revin la poza.E cea mai reprezentativa.Este prima data cand cineva poate vedea cum arata o hiena in echipament de boschetar.Se uita Ponta la el cu o figura de om caruia nu-i vine sa creada ca ceea ce vede este primar si presedinte de organizatie.

Timisesti
22 decembrie 2012
Plangere penala publica online

«"DEST.1 DOAMNA MINISTRU al JUSTITIEI din ROMANIA DEST.2 DOMNULUI NOU MINISTRU al ADMINISTRATIEI si INTERNELOR din ROMANIA [....] SATUL si COMUNA TIMISESTI JUDETUL NEAMT PLANGERE PENALA PUBLICA ON-LINE din DATA de 20 decembrie 2012 In primul rand prezint dovezile urmatoare: (D1) Dovada cu Numarul de inregistrare CR 2112 din data de 18.02.1997 emisa de Unitatea militara 02600 Bucuresti din cadrul Ministerului Apararii Nationale, in care este scris citez: ".... rezulta ca ati putea bene- ficia de drepturile acordate de lege pentru veteranii decorati cu medalia de mai sus." (am incheiat citatul). (D2) Dovada CERTIFICAT DE MOSTENITOR Nr. 59, Dosar nr. 329/1959 emisa de NOTARIATUL DE STAT Local Pascani, JUDETUL IASI in care este scris citez: "De pe urma defunct Iosub Ileana decedat la data de 24 iunie 1959 cu ultimul domiciliu in Cristesti, judetul Iasi au ramas urmatoarele bunuri si urmatorii mostenitori: 1.- 6444 mp teren [....] 2.- 8950 mp teren [....] 3.- 3580 mp tren [....]" (am incheiat citatul). (D3) Dovada pe numele defunctului meu frate Stingu Alexandru in care este scris citez: "Ocupatia principala invatator", "Terenuri folosite efectiv de gospodarie 1 iulie 1959: 0,4 ha, 1 iulie 1960: 0,84 ha, 1 iulie 1961: 0,84 ha" (citate inchise). Solicit cu 4 zile inainte sa implinesc 93 de ani (D5), solicit in starea gravgravgrav bolnava, solicit in starea de oarba conform (D4), SOLICIT REPETAT de FOARTE MULTE ORI si la FOARTE MULTE AUTORITATI LOCALE, NATIONALE si EUROPENE (UE), SOLICIT pe CALEA PENALA (fara CALEA CIVILA) ca SUTE de ROMANI SPIONI AMERICANI sa-mi ACORDE CELE 6 (sase) terenuri furate prin neacordare la DOVEZILE D1, D2, D3. 20 decembrie 2012 [....]"»

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5431 secunde