Ce spune Tăriceanu despre ruperea USL

143
2
Ce spune Tăriceanu despre ruperea USL - clinpopescutriceanuatagovernment-1393358870.jpg

Articole de la același autor

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, în această seară, după decizia PNL de denunțare a protocolului USL, că a votat împotrivă și că măsura stabilită este una pripită.  


"Am votat împotrivă. A fost o ședință lungă, au fost dezbateri nu foarte interesante. Eu cred că e o decizie grea, complicată, care ar fi trebuit mai bine analizată, gândită, a fost o atitudine ușor pripită, nu vreau să folosesc calificative care să îi deranjeze pe colegii mei. "În ceea ce mă privete nu îmi rămâne decât să mă gândesc în continuare ce îmi rămâne de făcut", a declarat Tăriceanu.


Reamintim: conducerea PNL a adoptat, în această seară, rezoluția privind ieșirea liberalilor de la guvernare.






Comentează știrea

DL
25 februarie 2014
Dl Tariceanu

Domnule Tariceanu in Dvs. ne-a mai ramas o raza de speranta sa scapam de Basescu si ai lui faceti ceva pentru copiii nostri si veti intra in istorie. Domnule Antonescu dați-va Dvs demisia ca v-a suflat Basescu in gura pana ați început sa plângeti ca el .

Victor Antonescu
26 februarie 2014
Soarta Noastra

Antonescu ca si Ponta o lepra politica, doi oameni manati de interesele a doua gasti una liberala alta psd-ista cu doar un singur gand care din ele sa fure mai mult tara. Momentat au castigat cei mai experimentati si mai periculosi escroci care i-a avut aceasta tara vreodata - psd-istii. Desi ne-au promis ca imbunatatesc viata oamenilor n-au facut absolut nimic acesti ani... doar show-uri de infierare a lui Base la televiziunea de propoganada a motanului turnator! Dar se pare ca Romanii prefera mai mult circ decat paine si atunci isi merita soarta.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8423 secunde