Ce spune Iohannis despre o posibilă revenire a lui Tăriceanu la PNL

64
Ce spune Iohannis despre o posibilă revenire a lui Tăriceanu la PNL - cespunedespreklaus20iohannis0-1402665139.jpg
Președintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, întrebat despre o posibilă revenire a lui Călin Popescu Tăriceanu în PNL, că, după anunțul făcut joi, acesta "a ars podul care-l mai lega cu PNL", formațiunea pe care a creat-o fiind "cvasipolitică" și "hrănită de PSD".

Președintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că "PNL s-a angajat pe drumul unificării dreptei, pe un drum european și acest lucru i-a dus la disperare pe competitori", transmite corespondentul Mediafax.

"Așa că l-au înconjurat pe domnul Tăriceanu și l-au prezentat public ca cel care dorește să păstreze identitatea liberalismului. Afirm cu tărie că liberalismul nu a fost nicicând sub asediu și nu va fi nici în perioada următoare. Liberalismul trebuie să trăiască în PNL, și nu în brațele unei formațiuni cvasipolitice hrănite de PSD", a spus Iohannis.

El a precizat că aceia care au participat, joi, la întâlnirea cu Călin Popescu Tăriceanu sunt "dintre cei care au părăsit partidul sau au fost dați afară din partid", dar și unii a căror sancționare "se va discuta".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7363 secunde