Ce spune Emil Boc despre soțiile lui Ponta și Antonescu

269
3
Ce spune Emil Boc despre soțiile lui Ponta și Antonescu - cespuneemilboc-1395940595.jpg

Articole de la același autor

Fostul premier Emil Boc consideră că retragerea Elenei Băsescu de pe lista de europarlamentare a PMP este un gest de responsabilitate politică și spune că spera ca și alte europarlamentare, cum sunt "doamnele Ponta sau Vălean", să fi făcut un pas înapoi.  "Este un gest care m-a surprins plăcut, este unul de responsabilitate. În același timp, speram să fie urmat și de alte doamne din PE, care ar fi putut face un pas înapoi. Mă refer la soțiile unor demnitari actuali ai statului român, cum sunt doamna Ponta (Daciana Sârbu, soția premierului Victor Ponta - n.r.), doamna Vălean (Adina Vălean, soția președintelui PNL, Crin Antonescu - n.r.). Cred că era un lucru bun dacă făceau și ele un asemenea gest. Este de apreciat gestul Elenei Băsescu, pentru că a lăsat să nu mai planeze niciun fel de suspiciune asupra prezenței la un partid nou format. Este un gest de responsabilitate politică în condițiile în care nu avea nicio problemă să fie pe listă, pentru că toată lumea o dorea. Probabil ar fi tras în sus lista", a spus Boc.


Comentează știrea

gigi
28 martie 2014
boc

mai boc cat esti de mic atat esti de prost!!! ne aburesti cu eba s-au vrei sa prostesti romanii?

Mihai
28 martie 2014
PNL

Pai domnule Boc, Elena Basescu s-a retras pentru ca se facea de ras , atat pe ea cat si tara ! Celelalte doamne care candideaza , cred ca stiu unde le este locul. Dumneavoastra sigur nu stiti ce vorbiti !

xsx
28 martie 2014
MANANCI RAHAT DRAGA BOK

Cine o voteaza pe analfabeta EBA? S-a retras pt ca se facea de kkt la PE, nici macar nu stie sa citeasca corect. Ce scoala are fata matrozului???

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8003 secunde