Ce spune Bogdan Huțucă despre demisia liberalului George Muhscină

488
Ce spune Bogdan Huțucă despre demisia liberalului George Muhscină - pnlbogdanhutuca-1596479251.jpg

Articole de la același autor

Liderul PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a reacționat, ieri, după ce vicepreședintele filialei de la malul mării, George Muhscină, a anunțat că demisionează din partid și candidează independent pentru funcția de președinte al CJC.

"Cel mai greu lucru de înțeles, chiar și după atâția ani în politică, este de ce aleg unii oameni să facă manevre politice meschine care nu aduc niciun beneficiu oamenilor, care nu aduc nicio valoare în comunitate și care au doar rolul de a diviza electoratul și de a reduce eforturile unei echipe. Astăzi am aflat cu surprindere că un fost coleg din PNL și-a anunțat candidatura pentru Consiliul Județean, în condițiile în care mandatul de consilier județean nu a fost dus la bun sfârșit. În aceste condiții, mă întreb care este scopul unui astfel de efort de timp și de bani. Nu îmi rămâne decât să presupun că această candidatură are rolul doar de factor perturbator, un fel de agent electoral, care vizează doar niște interese post-electorale mărunte, fiind un pion mic de care PSD-ul se folosește fără scrupule, încercând prin tertipuri să divizeze dreapta", a transmis Huțucă.

El a mai adăugat că, în ultimii ani, PNL Constanța s-a concentrat pe a curăța partidul de tentaculele PSD-ului.

"M-am implicat personal să îi izolez și să îi îndepărtez pe aceia care aveau agendă dublă cu mandat venit de la PSD. Nu a fost ușor, ne-a trebuit destul de mult timp, însă știu că ne aflăm pe un drum sigur, căci PNL are o singură direcție: aceea de a învinge PSD la Constanța", a mai spus Bogdan Huțucă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4364 secunde