Ce spune Boc despre cererea de suspendare a lui Băsescu

109
Ce spune Boc despre cererea de suspendare a lui Băsescu - cespuneboc-1410349487.jpg

Articole de la același autor

Fostul premier Emil Boc a criticat demersul lui Călin Popescu Tăriceanu  privind suspendarea din funcție a președintelui Traian Băsescu și a spus că numai politicieni "iresponsabili" fac astfel de propuneri, fără să țină cont de faptul că "joacă România la ruleta rusească".


Întrebat ce părere are despre demersul lansat de Călin Popescu Tăriceanu de suspendare din funcție a președintelui Traian Băsescu, Emil Boc a spus că în România trebuie să fie "mai mulți oameni normali decât alții care se gândesc numai la interese electorale și mărunte", transmite corespondentul Mediafax.


"Mă străduiesc cu greu să nu folosesc cuvinte grele sau epitete care să denote o asemenea nebunie. Numai oameni politici iresponsabili, care nu au nimic în comun cu interesele acestei țări, cu stabilitatea politică, cu dimensiunea de securitate a României, pot face asemenea propuneri. Sper că rațiunea va învinge și toate aceste propuneri, care sunt doar cu menirea de a potența un anumit candidat, precum Tăriceanu, în campania electorală, de a ieși în față cu o propunere, fără să se uite că joacă România la ruleta rusească, nu vor avea câștig. În țara asta trebuie să fie mai mulți oameni normali decât alții care se gândesc numai la interese electorale și mărunte", a spus Boc.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0106 secunde