Ce se va discuta la ședința Consiliului Local de la Mangalia

121
1
Ce se va discuta la ședința Consiliului Local de la Mangalia - cristianradu8-1375270229.jpg

Articole de la același autor

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a convocat consilierii locali la o ședință ordinară care va avea loc pe 2 august, ora 17.00, în sala de ședințe a Consiliului Local din cadrul Primăriei. 

Pe ordinea de zi, sunt înscrise mai multe proiecte de hotărâre de interes pentru administrația publică locală. Unul dintre aceste proiecte se referă la modificarea și completarea Regulamentului de gestionare a populației canine din municipiul Mangalia. Alte proiecte de hotărâre supuse spre aprobare vizează modificarea și completarea Regulamentului de Organizare și Funcționare a Serviciului Public de Asistență Socială, dar și un Regulament de Organizare și Funcționare a Serviciului Public ADPP.

În aceeași ședință ordinară de vineri, consilierii locali vor dezbate un alt proiect privind completarea H.C.L. nr. 68/26.10.2012, care se referă la acordarea unor ajutoare de urgență-tichete sociale. De asemenea, pe ordinea de zi a convocatorului de ședință figurează un alt proiect de hotărâre privind stabilirea unor măsuri de blocare a autovehiculelor staționate sau parcate neregulamentar pe drumurile publice sau pe terenurile aparținând domeniului public sau privat al municipiului Mangalia. 

Comentează știrea

s
31 iulie 2013
CL Mangalia

Vreti sa spuneti...2 august!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4608 secunde