Ce s-a întâmplat la marșul Forței Civice

125
1

Articole de la același autor

Aproximativ 50 de tineri de la Organizația Municipală de Tineret a Forței Civice Constanța au efectuat, în urmă cu puțin timp, marșul "Torței Civice". 

Acțiunea s-a desfășurat pașnic, fără evenimente regretabile. Tinerii au plecat din parcarea de la Sala Sporturilor și prima oprire au făcut-o la sediul PSD din Constanța, însă ușile sediului erau închise.

Totuși, tinerii din Forța Civică le-au lăsat social-democraților cadourile pregătite la ușă, respectiv, Constituția României și o torță cu flacăra democrației aprinsă. Marșul și-a urmat traseul mai departe până la sediul PNL din Constanța.

Diferit de cum au reacționat cei de la PSD, la intrare îi aștepta mai mulți tineri liberali. Cele două părți au făcut schimb de cadouri. În timp ce membrii de la Forța Civică le-au dăruit Constituția României și o torță cu flacăra democrației aprinsă, liberalii le-au dat stegulețe ale României.

Inițiativa organizării unei astfel de acțiuni aparține președintelui Organizației de Tineret din cadrul Organizației Municipale a Forței Civice Constanța, Andrei Popescu. El a spus că prin acest eveniment, Forța Civică a dorit să marcheze împlinirea unui an de la tentativa eșuată de lovitură de stat organizată de USL - referendumul pentru demiterea din funcție a președintelui României, Traian Băsescu.

Alături de tinerii de la Forța Civică au fost și deputatul Dănuț Culețu, președintele Organizației Județene a Forței Civice Constanța, dar și Mihai Petre, președintele Organizației Municipale a Forței Civice Constanța. 

Comentează știrea

noni
29 iulie 2013
mai trece timpul

Sa nu zica si ei ca nu au facut nimic...a trecut timpul mai usor...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4901 secunde