Ce realizări a avut Elena Udrea în cei doi ani de mandat

716
1
Ce realizări a avut Elena Udrea în cei doi ani de mandat - elenaudrea-1328621857.jpg
În cei doi ani, cât a fost ministru al Turismului, Elena Udrea a ajutat la promovarea imaginii României în afara țării, a inaugurat săli de sport și a introdus autobuzul turistic în București.

Cea mai importantă realizare a lui Udrea a fost creșterea cu 17% a încasărilor din turism, în 2011. De asemenea, MDRT este primul minister în ceea ce privește contractarea fondurilor europene prin POR, valoarea proiectelor finalizate ridicându-se la 257 milioane euro.

Udrea spunea la sfârșitul anului trecut că majorarea numărului de turiști străini din 2011 a fost determinată de promovarea României ca destinație turistică, nu de prețurile pachetelor turistice.

Conform bilanțului MDRT, în 2010, s-au recepționat 88 de săli de sport, din 220 contractate, iar în 2011 au fost finalizate două bazine de înot, un patinoar, precum și 50 de săli de sport.

Ministerul a finanțat în 2011 reabilitarea și modernizarea a 480 km de drumuri locale și județene, construirea a 170 de sisteme de alimentare cu apă la sate, reabilitarea termică a 14.700 de apartamente, finalizarea a 1.785 de locuințe pentru tineri

De asemenea, pentru prima dată după 1990, în mandatul lui Udrea, a fost demarat un program național de construire de creșe și grădinițe, parte a celebrului program PNDI.

Pe de altă parte, Cazinoul din Constanța a fost "scăpat" de la vânzare datorită inițiativei Elenei Udrea care a făcut tot posibilul pentru alocarea banilor privind reabilitarea lui.  

Comentează știrea

rex
7 februarie 2012
ciocanitoarea woody

Realizarile "ciocanitoarei woody" sunt : banii cheltuiti in folosul sponsorilor pd si drept consecinta "iubirea" declarata a romanilor cu discernamant, adica a celor ce nu se hranasc din duhoarea irespirabila a hidosului de la Cotroceni.

Articole pe aceeași temă

Luni, 06 Februarie 2012
Stire din Politică-Administrație : EMIL BOC, ultima zi ca premier?
Pagina a fost generata in 0.3421 secunde