Ce mesaj are edilul Decebal Făgădău pentru contracandidatul său la Primăria Constanța

1422
Ce mesaj are edilul Decebal Făgădău pentru contracandidatul său la Primăria Constanța - decebalfagadau3-1533040374.jpg

Articole de la același autor

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, i-a urat succes lui Mohammad Murad, în cursa pentru Primăria Constanța.


Întrebat fiind, în cadrul unei conferințe de presă, ce părere are despre faptul că Mohammad Murad țintește scaunul de primar al Constanței și, drept urmare, intenționează să candideze la alegerile din 2020 la Primăria Constanța, Decebal Făgădău a spus: "Îl apreciez și îi doresc succes. Să fie cât mai mulți contracandidați, le doresc succes tuturor. Așa am făcut și în 2016, așa voi face și în 2020, așa voi face ori de câte ori voi candida sau nu".


Reamintim că, zilele trecute, președintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Mohammad Murad, și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al localității Constanța la viitoarele alegeri. 


"Astăzi, în Constanța, ca să luăm o autorizație de construcție durează un an și jumătate. (...) Avem 28 de ani de când ne-am asumat capitalismul, dar nu putem să fim doar declarativ. (...) Trebuie să producem, nu avem altă variantă. Dar din păcate românii nu mai au încredere și pleacă afară. Cu cine vom produce? Statul astăzi pierde trei miliarde de euro datorită lipsei forței de muncă. Singura soluție pentru a crește economia sunt investițiile, și publice, și private. (...) Vă anunț că voi candida la Constanța, indiferent ce se va întâmpla și mă voi bate. Constanța a fost pe locul patru economic și astăzi este pe locul 11 în România. Constanța are un potențial fantastic, nicăieri în Europa nu există un oraș direct la mare care să aibă economia atât de slabă", a spus, potrivit Agerpres, Mohammad Murad. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5229 secunde