Ce mesaj a transmis senatorul Gigi Chiru cu ocazia Zilei Europei

129
Ce mesaj a transmis senatorul Gigi Chiru cu ocazia Zilei Europei - cemesajatransmis-1399652512.jpg

Articole de la același autor

Președintele Organizației Județene Constanța a Partidului Democrat Liberal, senatorul Gigi Chiru, a transmis, vineri, un mesaj cu ocazia zilei de 9 mai, Ziua Europei.

"Ziua de 9 mai, Ziua Europei, ar trebui să aibă o importanță mai mare anul acesta pentru noi, pentru România. Nu este de ajuns că suntem în Uniunea Europeană, dar România trebuie să devină o țară europeană în adevăratul sens al cuvântului. Este necesar să arătăm Europei că suntem demni de ea, că evoluăm și că facem cele mai bune alegeri pentru țara noastră. În acest an, trebuie să fim mai conștienți ca oricând de importanța Parlamentului European și mai atenți la alegerile pe care le facem, la persoanele pe care le trimitem acolo. România trebuie să demonstreze că este europeană, că își merită locul în Europa", a spus senatorul Gigi Chiru.

El a adăugat că județul Constanța reprezintă, din punct de vedere etnic și cultural, Europa, deoarece în județul Constanța și în Dobrogea avem un model demn de admirat din punct de vedere al conviețuirii interetnice și culturale.

"Modelul european există în Dobrogea. Țelul pe care noi trebuie să îl atingem este cel economic. Astfel, Europa va fi în fiecare casă, iar România va fi mai aproape de Europa. Din păcate, din punct de vedere economic suntem departe de Europa. Nu poți defila în Europa cu cozile sărăciei, cu umilirea constănțenilor. Europa în fiecare casă înseamnă victoria asupra corupției, a baronilor locali, a celor care readuc România și județul Constanța într-o epocă de tristă amintire, a dictaturii. În România trăiesc european numai baronii locali. Trebuie să aducem în Europa și clasa de mijloc, pe cei care muncesc în România, în Dobrogea, în Constanța. Europa trebuie să fie în fiecare casă, orice român trebuie să aibă o viață de european, salariu de european, drepturi de cetățean european. Doar așa vom aduce Europa în fiecare casă", a spus președintele PDL Constanța, senatorul Gigi Chiru. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3807 secunde